Tabu
PEOPLESlider

Mama lui Theo Rose dă de pământ cu Carmen Harra. E foc și pară după afirmațiile făcute de clarvăzătoare

Mama lui Theo Rose a reacționat dur după afirmațiile clarvăzătoarei Carmen Harra referitoare la viitorul relației fiicei sale cu Anghel Damian.

Clarvăzătoarea nu s-a ferit să spună ce gândește, motiv pentru care declarațiile acesteia au reușit să o înfurie pe mama lui Theo Rose.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Vizibil deranjată, Nina Diaconu a luat atitudine și a oferit primele declarații referitoare la previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu. Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât”, a declarat mama lui Theo Rose pentru click.ro.

Theo Rose a ținut prima pagină a ziarelor și continuă să o facă. Artista formează un cuplu alături de Anghel Damian și cei doi urmează să devină părinți peste doar câteva luni.

ARTICOLE SIMILARE

Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

Andreea Damian

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit. Care este motivul

Andreea Damian

Drama fetiței fără picioare din Siria: poartă conserve în loc de proteze

Andreea Damian

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Brooke Shields a dezvăluit cine este bărbatul celebru cu care și-a pierdut virginitatea: „Am fugit goală pe hol”

Andreea Damian

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

realitatea

Scrie un comentariu