Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mama lui Theo Rose, primele declarații după ce s-a anunțat că fiica ei este însărcinată

Vestea că Theo Rose este însărcinată a stârnit un val de comentarii pe social media. După ce tatăl ei a confirmat zvonul, mama artistei a dat primele declarații într-o emisiune TV, unde a menționat cum a primit vestea.

Artista încă nu a oferit primele declarații în acest sens, însă părinții ei nu au stat pe gânduri și au declarat cum se simt în poziția de viitori bunici. După ce tatăl ei a confirmat zvonul care circula pe Internet, mama artistei și-a exprimat bucuria în cuvinte în cadrul unei emisiuni TV, unde a menționat că sarcina artistei este o mare împlinire pentru familia lor.

”Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (…) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e…Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a declarat mama lui Theo Rose.

Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinți în vara anului viitor, după doar aproximativ patru luni de când s-a dezvăluit faptul că formează un cuplu.

ARTICOLE SIMILARE

Carla’s Dreams și Irina Rimes au devenit designeri de modă

Tabu Tabu

Cuba Gooding Jr., noul Bill Cosby? Actorul este acuzat din nou de viol

Andreea Damian

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Andreea Damian

Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir: „Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut”

Andreea Damian

Emily in Paris: cum să reproduci machiajul și coafurile lui Lily Collins

Andreea Damian

Afla ce alimente te ajuta sa accelerezi cresterea parului

realitatea

Scrie un comentariu