Home > Lifestyle > Mama Monicăi Gabor, ucisă AZI de o stâncă /ACCIDENT straniu!

Mama Monicăi Gabor, ucisă AZI de o stâncă /ACCIDENT straniu!

Mama Monicăi Gabor a murit, azi, în Gorj. Aceasta se afla în vizită la Peştera Polovragi, iar în momentul în care a ieşit din peşteră, un bolovan s-a desprins de pe versant şi a lovit-o puternic în cap.

Mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, a murit. Aflată într-o excursie de plăcere la peştera Polovragi, Veronica Gabor, mama celebrelor surori, a suferit un cumplit accident: o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste ea, omorând-o pe loc. Informatia a fost confirmata de primarul localitatii, Stefan Fasuescu.

Se pare ca femeia facea parte dintr-un grup de 17 persoane, aflate intr-un pelerinaj la manastirile din judetul Gorj.“A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut şi se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă”, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.Echipele sosite la fata locului nu au mai avut ce sa faca; femeia era deja decedata, din cauza unei fracturi de craniu.Conform RTV, Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Gorj, a confirmat evenimentul tragic şi a povestit că un grup de turişti mergeau pe Valea Olteţului şi intenţionau să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit o turistă la nivelul capului.

Veronica Bulai are o poveste extrem de interesantă, ea s-a căsătorit cu tatăl Monicăi la 19 ani și a avut primul copil, pe Alina un an mai târziu. Au urmat apoi Monica și Ramona, cele două surori devenite manechine și care au ținut an la rând primele pagini ale tabloidelor.

Pentru a întreține familia, Veronica a plecat la muncă în Italia, timp de 4 ani, acolo unde a locuit împreună cu fiica sa cea mare, Alina. S-a întors ulterior în România, dar viața alături de tatăl fiicelor sale nu a mai fost la fel, plângându-se de rele tratamente din partea acestuia. În cele din urmă a decis să divorțeze și din ianuarie 2008 a redevenit femeie singură.

În aceeași perioadă s-a mutat și la Izvorani, în reședința familiei Columbeanu, în acea perioadă, Monica fiind căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Acolo a avut grija de fiica Monicăi Irina, împreună cu Ramona, fiica cea mică a familie Gabor.

Articole asemanatoare
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!
Sora MONICAI GABOR – tarif de criza!

Comenteaza acest articol

Mama Monicăi Gabor, ucisă AZI de o stâncă /ACCIDENT straniu!

by   1 min
0