Home > Fără categorie > La prima semifinala Eurovision, Mandinga a rezistat pe pozitii si a castigat! (VIDEO – primii 10 calificati)

La prima semifinala Eurovision, Mandinga a rezistat pe pozitii si a castigat! (VIDEO – primii 10 calificati)

Aseara, la prima semifinala Eurovision, Elena de la Mandinga a avut grave probleme tehnice dar, cu toate ca vocea ei nu a sunat normal, a reusit la duca piesa Zaleilah pana la capat, inscriind Romania in finala Eurovision.
Intrata a sasea in concurs, aseara, in prima semifinala Eurovision, Mandinga ne-a dat emotii pana la final, cand a fost anuntata prima ca face parte dintre cei 10 care merg mai departe in finala. Ce s-a intamplat de fapt? Conform site-ului TVR, dupa primele acorduri, monitorizarea din casca, in care artista auzea atat vocile colegilor cat si negativul piesei, a disparut integral, astfel incat Elena a cantat intreaga piesa doar pe intoarcerea sunetului din sala. “A fost o problemă tehnică, nu a mai auzit nimic din secunda 35. Nu a mai auzit nimic. Puteam să pierdem tot, pe mâna organizatorilor“, a declarat la Antena 1 managerul trupei Mandinga, Sergiu Stoiadin.

“A fost foarte dificil sa cant fara sa aud nimic. Ma bucur ca am reusit sa nu va dezamagesc si sa cant impreuna cu ceilalti colegi Zaleilah pana la capat, iar interpretarea noastra sa primeasca atatea voturi din partea telespectatorilor. Suntem mandri sa reprezentam Romania in finala Eurovision”, a precizat Elena.

“Imediat dupa ce a coborat de pe scena, Elena a venit plangand in Camera Verde. Am imbratisat-o si mai ales am felicitat-o pentru ca intr-o asemena situatie dificila s-a comportat ca o adevarata profesionista. Imediat dupa aceea am vorbit cu responsabilii EBU de organizarea Eurovision pentru a afla cum a fost posibila o asemenea problema tehnica in semifinala. Organizatorii si-au recunoscut vina si ne-au felicitat pentru taria si profesionalismul Elenei si al trupei Mandinga din timpul showului live. Ne-au asigurat ca a fost un incident neplacut, pe care il regreta si care nu trebuie sa dezvolte in noi o teorie a conspiratiei. Organizatorii ne-au asigurat ca in finala totul va fi perfect pentru Romania”, declara Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision.

“Din pacate, tensiunea din timpul asteptarii rezultatului a fost una maxima, incidentul de pe scena tinand formatia intr-o tensiune inutila. Bucuria aflarii calificarii a fost injumatatita de ceea ce s-a intamplat cu casca Elenei, insa am decis impreuna cu trupa si ceilalti membrii ai delegatiei sa stergem cu buretele acest moment si sa ne concentram asupra finalei care ne asteapta la finalul saptamanii”, spune Elena Stirbescu, producatorul general Eurovision Romania.

In timpul showului, in centrul de presa de la Baku Crystal Hall prestatia Romaniei a fost aplaudata de jurnalisti iar cativa dintre ei au inceput sa danseze si cante pe Zaleilah.
Mandinga va canta sambata in Finala Eurovision Song Contest 2012, cu numarul 14. Ordinea de intrare in concurs a fost decisa printr-o tragere la sorti organizata in conferinta de presa care a urmat semifinalei de marti.

Iata mai jos show-urile de aseara, din semifinala Eurovision, a celor 10 finalisti Eurovision 2012, in ordinea in care au fost anuntati.

Romania

Moldova

Iceland

Hungary

Denmark

Albania

Cyprus

Greece

Russia

Ireland


Loading...

Comenteaza acest articol

La prima semifinala Eurovision, Mandinga a rezistat pe pozitii si a castigat! (VIDEO – primii 10 calificati)

by   2 min
0