Tabu
PEOPLESlider

Mandy Moore îl desființează pe fostul ei soț, Ryan Adams, acuzat de abuz emoțional și sexual

Mandy Moore susține că fostul ei soț, Ryan Adams, i-a distrus cariera din cauză că era abuziv emoțional și avea un comportament autoritar și posesiv. Mandy l-a cunoscut pe cântăreț într-o etapă importantă a carierei sale și credea că asocierea cu un star pop o ajuta și mai mult.

Șapte femei, inclusiv Mandy Moore, îl acuză pe cântărețul Ryan Adams de abuz emoțional și hărțuire sexuală. Acestea au dezvăluit că Adams oferea oportunităţi profesionale pentru tinerele aspirante, în schimbul cărora le cerea să întreţină relaţii sexuale, iar dacă acestea se opuneau, începea să le hărţuiască.

Mandy Moore și-a arătat sprijinul pentru toate victimele fostului ei soț, de care a divorțat în 2016. Vedeta de 34 de ani a vorbit despre propriile experiențe într-un interviu pe care l-a acordat, miercuri, coditianului The New York Times. „Întotdeauna îmi spunea <<Nu ești o artistă adevărată, deoarece nu știi să cânți la un instrument>>”, a mărturisit Moore, adăugând că cei doi scriau împreună cântece pe care Adams promitea că le înregistrează, dar într-un final erau adandonate undeva. „Muzica a fost un punct de control pentru el”, a mai spus ea.

Eroina din A Walk of Remember a mai spus că Ryan Adams stătea închis în studioul de înregistrări și aducea alte femei care s-o înlocuiască pe Mandy. „Comportamentul său autoritar mi-a blocat posibilitatea de a-mi face noi conexiuni în industrie într-o perioadă crucială, care mi-ar fi putut aduce câştiguri, pe când aveam 25-30 de ani“, a spus actrița. Mandy e de părere că Adams a supus-o la abuz emoţional şi verbal.

Celebrul cântăreț în vârstă de 44 de ani a negat acuzaţiile și a declarat, prin  intermediul avocaților, că dezvăluirile fostei soții despre relația lor sunt complet incompatibile cu viziunea lui asupra relației pe care au avut-o. Artistul a adăugat că i-a sprijinit „succesul binemeritat” și că e foarte fericit că a ajutat-o în carieră, și nu doar o singură dată. „Nu sunt perfect şi am făcut multe greşeli. Celor pe care i-am rănit, fără intenţie, le cer iertare din tot sufletul şi fără rezerve“, a răspuns Adams pe Twitter. „Dar imaginea pe care acest articol o prezintă este deranjant de inexactă. Unele dintre detalii sunt denaturate, altele sunt exagerate, altele sunt de-a dreptul false. Nu aş interacţiona inadecvat cu cineva despre care aş crede că este minor. Punct“, a mai scris cântăreţul.

Ryan Adams s-a lansat în anul 2000 și a fost de șapte ori nominalizat la premiile Grammy.

ARTICOLE SIMILARE

Anatomia unei genţi: Gucci Jackie 1961

Andreea Damian

Cu ce stelist s-a maritat prima oara ANA-MARIA PRODAN? Uite cum putea sa arate la NUNTA!

Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston

Andreea Damian

Filme de Crăciun din care să te inspiri în privința stilului pentru 2020

Andreea Damian

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

Suma colosală pe care Dana Roba trebuie să o plătească pentru operația de reconstrucție a craniului: „Era să mi se facă rău când am auzit”

Andreea Damian

Scrie un comentariu