Home > beauty > Manichiura cu furnici vii a înfuriat activiștii pentru drepturile animalelor

Manichiura cu furnici vii a înfuriat activiștii pentru drepturile animalelor

manichiura

Noua modă la un salon de manichiură din Rusia, de a pune furnici vii în unghiile false, a stârnit a revoltă pe rețelele de socializare. Mai multe persoane au acuzat rele tratamente aplicate „animalelor”, chiar dacă este vorba doar despre nişte insecte.

Ideea a displăcut multor internauți care  au condamnat gestul, susținând că este un act de cruzime față de insecte. „Micile furnici suferă fără niciun motiv, unghiile arată groaznic!”, a scris un utilizator pe Instagram.

Dar, așa cum au specificat și proprietarii salonului, nicio insectă nu a fost rănită. Acestea pot fi oricând eliberate înapoi în natură, căci unghiile au pe dedesubt doar o folie lipită ușor.

https://www.instagram.com/p/Bm3tSTJnI2U/?taken-by=nail_sunny

„Ca şi oamenii, câinii, balenele şi alte animale, FURNICILE nu vor să fie captive într-un spaţiu mic, artificial”, avertizează Peta, deşi reprezentanţii salonului au furnizat mesajul: „niciun animal nu a fost rănit în realizarea acestui clip cu furnici vii în unghii. DA SAU NU? Ce s-a întâmplat cu furnicile? Urmăriţi celălalt clip! Ele respiră!!!!!!”. „Ce este în neregulă cu tine? Dacă respirau sau nu, furnicile merită oricum să fie libere”, a răspuns un internaut.

https://www.instagram.com/p/Bm3lpi0H9UI/?taken-by=nail_sunny

Iar tendințele sunt tendințe și multe femei țin pas cu moda. Au fost ele de acord să-și facă manichiură cu insecte moarte deci au acceptat noua provocare cu ochii închiși. Adepte există și nu găsesc deloc dezgustător în a lăsa c\teva biete furnici să se plimbe pe sau prin unghiile lor.

 

Articole asemanatoare
rihanna
Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
gravide
Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide
meghan markle
Meghan Markle a avut o manichiură de nuntă în nuanțe naturale

Comenteaza acest articol

Manichiura cu furnici vii a înfuriat activiștii pentru drepturile animalelor

by Andreea Damian   1 min
0