Home > beauty > Manichiura cu ojă semipermanentă

Manichiura cu ojă semipermanentă

manichiura

Moft sau necesitate? O manichiura impecabila, fina si adaptata momentului reprezinta o carte de vizita excelenta pentru orice femeie. Multe femei neglijeaza acest aspect si nu acorda mainilor aceeasi importanta si atentie pe care o acorda ingrijirii fetei sau hainelor pe care aleg sa le poarte.

O manichiura ingrijita nu mai este un moft, ci a devenit o necesitate. O mana neingrijita tradeaza uneori varsta chiar mai mult decat pielea fetei sau a gatului. Ingrijirea atat a pielii mainilor, dar si a unghiilor trebuie sa faca parte din rutina oricarei femei.

Dar ce fel de manichiura alegem?

Asistam la o explozie a tehnicilor de efectuare a manichiurii. Au aparut o multime de variante care sa asigure o manichiura de lunga durata, care sa isi pastreze prospetimea cat mai mult timp si sa usureze atat munca tehnicianul, cat si sa reduca timpul petrecut in saloane si frecventa cu care este necesara improspatarea manichiurii.

Am fost intrebata de foarte multe ori care este diferenta intre oja clasica si cea semipermanenta.

Exista o perceptie gresita a multor femei ca o manichiura cu oja semipermanenta poate rezista timp de 2 – 3 luni. Manichiura cu oja semipermanta se pastreaza aproape intacta intre 2 – 3 saptamani, aceasta fiind durata pentru care a fost conceputa, fara sa ii fie alterate luciul si rezistenta. Dupa acesta perioada este necesara improspatarea manichiurii, prin curatarea unghiei si aplicarea unui nou strat de oja.

Oja semipermanenta este daunatoare unghiei?

Desi parerile sunt impartite si exista militanti impotriva folosirii ojei semipermanente, acest produs hibrid nu ataca unghia si nu necesita pauza intre aplicari. Unghia nu este un organism viu, nu are plamani, si nici nu are capacitatea de a absorbi aer in placa unghiala. Singurul lucru de care are nevoie matricea unghiala pentru a crea o noua placa este fluxul sanguin.

Oja semipermanenta a fost conceputa pentru toate tipurile de unghii. Mai nou se gasesc bazele rubber care au fost create special pentru unghiile subtiri si moi. Datorita gamei variate de culori, oja semipermanenta poate raspunde oricaror preferinte ale clientelor, de la o manichiura simpla, nude, la manichiura de tip French, modele simple sau complexe.

(Ana Maracine)

sursa

Articole asemanatoare
manichiură
Instrumentele esențiale din trusa de mani-pedi a oricărei femei
rihanna
Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
gravide
Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Comenteaza acest articol

Manichiura cu ojă semipermanentă

by realitatea   1 min
0