Tabu
Image default
lifestyle

ANDREEA MANTEA ceruta de sotie de Stefan Stan! AFLA cine vor fi nasii! CUM e inelul!

Andreea Mantea a fost ceruta in casatorie de Stefan Stan. Bruneta ar fi raspuns cu “Da”, iar nunta va avea loc in acest an, potrivit WOWbiz.ro.
Cei doi formeaza un cuplu de la sfarsitul anului trecut si au decis acum sa treaca la urmatorul pas, desi relatia lor nu a fost lipsita de probleme. Chiar la inceputul lunii februarie Andreea afla, dintr-un articol de ziar, ca Stefan a ales sa se desparta de ea.
Vedeta Kanal D a ingnorat articolul, presupunand ca este o inventie a presei tabloide. Insa articolul continea citate, iar Andreea l-a sunat pe Stefan Stan pentru a lamuri intreaga situatie.
Acesta a confirmat si i-a explicat ca ar fi mai bine ca ei doi sa se desparta. Dupa doar cateva zile insa cei doi s-au impacat iar acum se pregatesc de casatorie. Nasul celor doi va fi primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

UPDATE: Stefan Stan (35 ani) a cerut- o ieri în căsătorie pe Andreea Mantea (25 ani) , după un scenariu ca-n filme, în care a îngenuncheat şi i-a pus pe deget un superb inel cu diamante pe care ar fi dat 2.000 de euro. Ea i-a răspuns “Da!” fără să stea pe gânduri.

Piedone le va fi naş

Astfel că, la vară, probabil, se anunţă nuntă mare, în care naşi vor fi primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi soţia acestuia. Deşi cei doi viitori soţi nu au început încă pregătirile pentru marele eveniment, Andreea Mantea ştie deja cam ce model de rochie va purta. “Dacă este prea umflată, nu este bine. Nu se poate apropia nimeni de tine, nu poţi vorbi cu nimeni, nu poţi face poze… Dacă este de sirenă, nu te poţi mişca, dacă sunt nişte scări, nu poţi urca… Numai stresul acesta îl am. De fapt, sunt nişte idei anume la care m-am gândit. În momentul în care îţi alegi rochia de mireasă, pe lângă faptul că trebuie să o faci să fie exact cum vrei tu, cel mai bine e să umbli un pic la ea în aşa fel încâ să fie comodă: să poţi dansa, să poţi alerga dacă vrei, să te poţi bucura… Nu să stai fixă şi să nu poţi face nimic”, ne-a mărturisit Andreea Mantea. La rându-i, ginerică îşi doreşte şi el o vestimentaţie aparte, “accesorizată” cu pantofi cu cristale Swarovski.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Zilele Bucurestiului la Muzeul Naţional de Istorie a României

Fiica lui WHITNEY indragostita de “fratele” ei!

TOP 10 TABU, THIRTIETH EDITION

realitatea

Jennifer Lopez, împotriva fertilizării in vitro

realitatea

Concerte și avanpremiere de excepție la IPIFF 2008

realitatea

Mel B, sfaturi pentru satisfacție sexuală maximă

realitatea

Scrie un comentariu