Home > beauty > Manufaktura, ulei de baie anticelulitic

Manufaktura, ulei de baie anticelulitic

Manufaktura (brand ce comercializeaza o gama variata de produse naurale)  si actele de caritate ale CharityGift.ro, va pun la dispozitie minunatul ulei pentru infrumusetarea si conservarea frumusetii corpului dumneavoastra.

Citeam de curand un articol interesant despre Praga, ce ar trebui sa vizitez daca voi avea ocazia sa ajung pe acele minunate meleaguri: magazine (of course!!) centre spa si tot ce as avea nevoie pentru un sejur implinit in minunata capitala a Cehiei. Ei bine, printre altele am descoperit si aceste produse, cunoscute si recomandate de cehi si turisti pentru retetele originale ale cosmeticelor si a povestilor ce insotesc produsul.

Desi avand un parfum delicat ce va poate induce in starea aceea mirifica de visare  <<bakkeia >>cum o numeau romanii, acest produs este dedicat doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa previna sau sa scape de neplacutul aspect de coaja de portocala.

Desi sunt sigura ca stiati de calitatile uimitoare si antioxidante ale vinului, continand zeci de viamine  (vit. A, B,C si E)si  minerale(Sodiu, fier, Magneziu, Potasiu)  acest ulei poate garanta un ajutor extrem de eficient in lupta cu radicalii liberi raspunzatori pentru imbatranire si “citrizare”, si  anume impotriva dusmanului verilor noastre, costumelor de baie si rochitelor scurte: CELULITA.

Pentru ca excursia din Praga a fost amanata in cazul meu, poate si al vostru, sau poate ca acest produs este exact ce cautati dupa nenumaratele creme sau geluri care nu au dat rezultate, voi apela la CharityGift.ro  si imi voi oferi un cadou la inceput de vara.

Ce ar trebui sa mai stiti: cumparand uleiul de pe CharityGift.ro, veti face si o mica donatie de 20% din valoarea produsului, catre Fundatia Inima de copil, aducand de data aceasta, asa cum sustin si protectorii inimilor , speranta si ajutor copiilor bolnavi sau orfani din regiunea estica a Romaniei; copii infecatii cu Sida, copii ai strazii……ajutand aceste sufelete nevinovate.

 Dear Prague, I’ll be visiting you one day, draga uleiule, sa incepem pregatirea pentru plaja!

Maria Cucu, voluntarul fashion guru al CharityGift.ro

Articole asemanatoare
Cea mai proaspata cafea din Romania, lansata de Strauss

Loading...

Comenteaza acest articol

Manufaktura, ulei de baie anticelulitic

by realitatea   1 min
0