Home > Vedete > Mara Georgescu, o puștoaică de 16 ani a cucerit lumea cu piesele ei și acum a lansat “Uită-mă”

Mara Georgescu, o puștoaică de 16 ani a cucerit lumea cu piesele ei și acum a lansat “Uită-mă”

mara georgescu

Mara Georgescu revine și lansează cel de-al doilea single al său. Mesajul piesei este direct, caracteristic pentru artistă. Lucrurile sunt spuse pe bune şi fără menajamente, pentru că azi, fetele valoroase ştiu să se impună şi pun punctul pe I. Iubitelor, nu uitaţi că voi sunteţi cele care alegeţi mereu, şi de ceva vreme ” the beauty” se impune în faţa lui “the beast”.
Solistă cântă pentru cei din generaţia ei, iar piesă “Uită-mă” te va determina de la prima audiţie să fredonezi şi chiar să incluzi în obişnuinţele tale verbale zilnice, sintagma “Uu, Uu.. “, de câte ori vrei să dai flit sau o replică acidă.
La Mara, siguranţa şi originalitatea se îmbină perfect cu trendul rebel şi modern, este pe deplin reprezentanta valului de teenageri cu fitză şi personalitate.
Piesă “Uită-mă ” vine după succesul înregistrat de “Gîn, Gîn”, piesă de debut, cu care artista este difuzată pe radiouri în multe ţări precum Turcia, Israel sau Azerbaidjan. Noul single este o producție Lanoy Records. Piesă este un R&B cu influențe trap și are un super flow care vă va crea sigur dependenţă.


Comenteaza acest articol

Mara Georgescu, o puștoaică de 16 ani a cucerit lumea cu piesele ei și acum a lansat “Uită-mă”

by Tabu Tabu   1 min
0