Tabu
HobbyLIFESTYLESlider

Maratonista și-a alergat cei trei copii și a depășit un record mondial

Am putea-o considera pe Cynthia Lauren Arnold o supermamă cu superputeri dacă ar fi să judecăm după galeria foto de mai jos. Femeia s-a înscris luna trecută la un semi-maraton, împreună cu cei trei copii ai săi, pe care l-a câștigat. Aceasta a reușit să depășească și un record mondial pentru că a împins cărucior de jogging, în care erau cocoțate odrasele ei, timp de circa o oră și 27 de minute.

Maratonista în vârstă de 34 de ani s-a antrenat temeinic pentru concursul ce s-a desfășurat pe 15 iulie, în Missoula, Montana. Toată ziua o aleargă copiii prin casă sau prin parc. Cynthia i-a împins pe cei trei copii, în vârstă de 6 ani, 3 ani și respectiv 11 luni (la momentul cursei) pe o distanță de 20 km, depășind astfel cu aproape 20 de minute, recordul mondial, obținut de Ashlee Eskelsen în luna martie a acestui an.

Eskelsen și-a împins cei trei copii – în vârstă de 4 ani, 2 ani și 4 luni la momentul respectiv, timp de o oră și 47 de minute la maratonul din Montgomery, Alabama.

Recordul Cynthiei Lauren Arnold urmează să fie recunoscut de Guinness Book, care va verifica înregistrarea video realizată cu ajutorul unei camere video atașată la cărucior.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dumitrescu si-a pus toti fanii in cap cu poza ASTA! Ce a facut in gara la Fetesti

Dani Oțil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Cât a obținut pe ea

Andreea Damian

Un celebru cuplu din showbiz a fost diagnosticat cu cancer!

Un stick USB funcțional a fost găsit în materiile fecale înghețate ale unui leopard de mare

realitatea

Cum va supraviețui cea mai veche meserie din lume în epoca distanțării sociale

Andreea Damian

Universul școlarului: manuale și auxiliare școlare (P)

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu