Home > Agenda > stiri > Marcel Toader despre Gabi Cristea: “Bea mult, până se îmbată si devine agresivă. M-a făcut păduche”

Marcel Toader despre Gabi Cristea: “Bea mult, până se îmbată si devine agresivă. M-a făcut păduche”

Marcel Toader recunoaste că a discutat cu Gabriela Cristea prin mesaje si că s-au intâlnit la biroul ei, dar spune că nici nu se pune vorba de impăcare.

“Trebuie să divorţăm, hotărârea mea e luată definitiv. Dacă nu va semna in 30 de zile, ajungem si la judecată”, a spus el pentru Antena 1.

“Ea nu poate fi atât de agresivă decât in anumite momente, atunci când bea. Clar băuse aseară. Obişnuia să bea mult in situaţiile limită. Bea până se imbată si devine agresivă.
Să nu uite că aş putea să fac foarte mult rău. Am în mânecă un as de care nici nu bănuieşte, pentru că e ocupată cu jignirile. Dar o să-l scot poate mâine, poimâine. O să fac publice SMS-urile dintre noi, nu mă pot pune intr-o lumină negativă.
Eu nu am chef de flirturi cu Gabriela. Am primit un mesaj in care m-a făcut păduche, la 3 dimineaţa. Crezi că mă mai intorc la o femeie care mă face păduche?”, a incheiat omul de afaceri.

Articole asemanatoare
Gabriela Cristea s-a intors la rotunjimile care au consacrat-o!
ATAC DUR! “Se duce la EMISIUNI pentru a-şi plăti ÎNTREŢINEREA”
GABI CRISTEA schimbata cu aceasta frumusete! Galerie FOTO
GABRIELA CRISTEA, DECLARAŢIE la TV: “Eu mă mir de iubirea pe care o primesc, sunt cu cracii în sus”

Loading...

Comenteaza acest articol

Marcel Toader despre Gabi Cristea: “Bea mult, până se îmbată si devine agresivă. M-a făcut păduche”

by   1 min
0