Home > Slider > Mare sărbătoare în familia solistei Giulia Anghelescu

Mare sărbătoare în familia solistei Giulia Anghelescu

giulia anghelescu huidu

Fosta solistă din trupa “Candy”, mai nou actriță și influencer, este una dintre vedetele mame fericite. Și asta pentru că Giulia Anghelescu Huidu are doi copii frumoși, fată și băiat, aceasta din urmă având parte de o aniversare surpriză, în izolare, iar mama ei a scris un mesaj special pe rețelele de socializare.
Îndrăgita cântăreță Giulia Anghelescu Huidu (35 de ani) și-a sărbătorit fiica cea mare, pe Antonia, care a împlinit 8 ani. “Pe 7 aprilie 2012 la ora 11 și un sfert ne-am cunoscut și i-am spus în gând:

giulia huidu si antonia

giulia huidu si antonia

“Bine ai venit, Antonia! Acum lumea mea ești tu!” Antonia noastră să fii sănătoasă, să nu-ți pierzi niciodată zâmbetul, nici măcar atunci când viața te va încerca, să fii îndrăzneață, curajoasă și să crezi în puterea visurilor tale, să fii bună și să îi ajuți pe cei ce-ți vor cere asta, să iubești totul în jurul tău, să nu uiți de tine!”, a scris Giulia pe rețelele de socializare. Alături de acest mesaj solista a postat și un filmuleț cu imagini emoționante filmate de-a lungul timpului cu fiica ei, de la spital, de când s-a născut pînă în zilelele noastre. Solista este căsătorită din 2012 cu Vlad Huidu și mai au împreună un fiu, Eduard Mikael care împlinește și el 5 ani pe 18 aprilie. Cei patru sunt o familie fericită și acum petrec în carantină în casă. Se joacă diferite jocuri în familie și se distrează așa cum pot. Recent cele două și-au publicat o imagine pe rețelele de socialziare în care au scris pe niște hărții mari “stăm acasă”. Cele două plus Vlad alături de Mikael găsesc tot felul de activități pe care să le facă în casă, însă respectă regulile.

Articole asemanatoare
Antonia-
Antonia și Giulia au ieșit din izolare la soare cu noile silicoane
Adevarul despre divortul GIULIEI!
Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

1 Response

  1. Pingback : Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Comenteaza acest articol

Mare sărbătoare în familia solistei Giulia Anghelescu

by Tabu Tabu   1 min
1