Tabu
Image default
PEOPLE

Margareta Pâslaru foarte activă la 77 de ani

Actrița și cântăreața Margareta Pâslaru tocmai a lansat un nou album cu 18 piese, intitulat ”Idei”. În al 62-lea an de activitate artistică, autoarea ne invită să ascultăm noi compoziții proprii înregistrate pro bono, în duet cu invitați de seamă precum Horațiu Mălăele, Sofia Vicoveanca, Virgil Ianțu și Luiza Zan.
Arhiva compozițiilor sale din anii ’60 și ’70 este preluată de alte generații în frunte cu actrița Emilia Popescu. Solistele, Daniela Cojocaru, Maria Nagy, Angela-Ioana Gheorghiu, au beneficiat de noi aranjamente, în timp ce Păunița Ionescu păstrează atmosfera din 1976. Veți remarcă un moment în amintirea lui Dan Andrei-Aldea și o surpriză din 1950. Prima solistă de muzică ușoară de la noi, care a primit la Cannes Trofeul M.I.D.E.M., doamna Margareta Pâslaru, este voluntar de onoare al Crucii Roșii Române. Este inițiatoarea proiectului Banca de Alimente în România, spunând despre acesta:

margareta-pislaru albumDacă muzică hrănește sufletul, Banca de Alimente pune pe masă nevoiașului pâinea cea de toate zilele. Încasările acestui album vor fi donate integral către Crucea Roșie pentru programul Banca de Alimente. Programul a fost lansat de către Crucea Roșie România în 2009 și a reușit să ajute, până în acest moment, peste 200.000 de familii sau persoane singure. Fiecare persoană care beneficiază de pe urmă acestui program primește un pachet de alimente de baza, peste 2.500 de voluntari alăturându-se acestui demers în fiecare an. ”În acest an primejdios, inlesnim hrană vitală pentru cei în impas, dăruind drepturile de autor și încasările rezultate din vânzarea albumului ”Idei” înregistrat în Studioul Zsolt și Andrei Kerestely. Însămânțam binele din care rodește dinamică viitorului.”, adaugă Margareta Pâslaru. Albumul poate fi ascultat în digital, accesând link-ul următor: https://lnk.to/margareta_paslaru_idei

ARTICOLE SIMILARE

Katy Perry a redevenit creștină pentru că este cel mai mare fan al Papei Francis

realitatea

NICOLETA LUCIU pleaca definitiv in Statele Unite?

Ce l-a determinat pe Kanye West să se distanțeze de politică

Andreea Damian

Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner

Andreea Damian

Cel mai apreciat grup K-Pop BTS lansează balonul cu aer cald din pungi de plastic reciclate

Andreea Damian

Cea mai bună lecție pe care cel mai bine plătit fotomodel a învățat-o din relațiile sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu