Tabu
PEOPLE Slider

Margot Robbie, confesiune neașteptată: hărțuită în timpul filmărilor pentru „The Wolf of Wall Street”

Margot Robbie a dezvăluit într-un interviu recent că s-a simțit hărțuită în timpul filmărilor pentru The Wolf of Wall Street (Lupul de pe Wall Street), în regia lui Martin Scorsese. În majoritatea scenelor pe care le-a tras a apărut doar în lenjerie intimă și cel puțin 30 de bărbați au privit-o pe platourile de filmare.

Când actrița a interpretat-o pe frumoasa Naomi Lapaglia în filmul lui Scorsese avea doar 23 de ani. Acum, după 5 ani de la filmări, și în contextul mișcării #MeToo și-a dat seama că a fost de fapt hărțuită pe toată durata filmărilor. Nu e ușor să te dezbraci și să fii privită de zeci de perechi de ochi – de bărbat – în timp ce încerci să mimezi sexul.

Vedeta de 28 de ani a declarat pentru revista Porter că toate scenele intime erau trase în prezența a cel puțin 30 de bărbați. S-a simțit stânjenitor, deși a jucat alături de un actor desăvârșit, cum este Leonardo DiCaprio, partenerul ei din film.

„Nu realizezi când urmărești filmul, dar când te afli într-o cameră mică, cu 30 de oameni din echipa de filmare în jurul tău (…) Și pentru 17 ore a trebuit să mă prefac că mă atingea. A fost ciudat și trebuia să las deoparte rușiunea, simțul ridicolului și să mă implic”, a mărturisit Margot Robbie, pentru Porter.

La 5 ani de la terminarea filmărilor, blonda are curajul să spună că „Am fost hărțuită sexual, fără ca nimeni să mă atingă. Nu aveam idee… Acum știu ce este pentru că am investigat ce înseamnă hărțuirea sexuală, cum e să fii discriminat pentru munca ta sau financiar”.

Și totuși, recunoaște că deși au fost cele mai grele momente ale carierei sale – personajul ei a fost soția unui „sexual depravat ca Jordan Belfort (jucat de Leonardo DiCaprio) – rolul a ajutat-o să-și încerce propriile limite. Și a fost în avantajul ei! la 28 de ani se mândrește că are o carieră solidă în spate și conduce propria companie.

Margot Robbie e prinsă într-un nou proiect alături de Leonardo DiCaprio. Actrița a primit rolul lui Sharon Tate, în filmul Once Upon a Time in Hollywood, regizat de Quentin Tarantino. Din distribuție mai fac parte Al Pacino și Brad Pitt.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry, avertizat de fratele lui Meghan Markle: „Faci cea mai mare greșeală”

Andreea Damian

Top 10 cele mai fierbinti scene de dragoste din filme

realitatea

Ce probleme de sănătate are graviduța Dana Rogoz?

Tabu Tabu

Cine e Harley Bird, vocea din spatele purcelușei Peppa. La 16 ani deține o avere impresionantă

Andreea Damian

De ce ar trebui să bem lapte înainte de a merge la culcare

Andreea Damian

BRAD PITT, lista iubitelor “oficiale”!

Scrie un comentariu