Home > Slider > Margot Robbie o va interpreta pe Sharon Tate în filmul lui Quentin Tarantino

Margot Robbie o va interpreta pe Sharon Tate în filmul lui Quentin Tarantino

margot robbie

E oficial! Actrița Margot Robbie a bătut palma cu cineastul Quentin Tarantino pentru a juca rolul lui Sharon Tate în filmul „Once Upon a Time In Hollywood”. Ea se va alătura altor doi actori de succes de la Hollywood, Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt. Deocamdată, doar cele trei nume sunt confirmate pentru acest proiect, scrie Deadline. Aceasta va fi a doua colaborare dintre Margot Robbie (27 de ani) și Leonardo DiCaprio (43 de ani). Cei doi au jucat împreună în producția de success, „Lupul de pe Wall Street” (2013).

Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, a fost una dintre cele nouă persoane asasinate de Charles Manson şi secta lui „La Familia”, ale căror crime cumplite au emoţionat profund societatea americană şi care au marcat un moment de cotitură în contracultura anilor ‘60. Manson a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi la murit la 19 noiembrie 2017, la 83 de ani.

Lansarea noului film al lui Tarantino, primul după „The Hateful Eight” (2015), este prevăzută pentru 9 august 2019, dată la care se comemorează 50 de ani de la moartea actriţei Sharon Tate. Filmul prezintă întâmplări care au avut loc la Los Angeles în 1969, la apogeul Hollywood-ului hippie. Cei doi protagonişti sunt Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), un fost star al westernurilor de televiziune şi dublura sa, cascadorul Cliff Booth (Brad Pitt).

Tarantino nu se oprește doar la Brad Pitt, Leo DiCaprio și Margot Robbie. Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell şi Michael Madsen pun la punct detaliile respectivelor lor contracte pentru a se alătura distribuţiei filmului „Once Upon a Time in Hollywood”. Burt Reynolds îl va interpreta pe George Spahn, un bătrân aproape orb a cărui fermă a fost loc de adăpost pentru Charles Manson şi secta lui cu câteva luni înaintea de asasinarea actriţei Sharon Tate. Manson le-a convins pe femei să se culce cu bătrânul care le-a ajutat la muncile de fiecare zi.

Pentru Margot Robbie, rolul lui Sharon Tate ar însemna o nouă șansă să intre în atenția Academiei Americane de Film, după interpretarea din „I, Tonya” (2017), care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar de anul acesta, pentru cea mai bună actriță în rol principal.

 

 

Articole asemanatoare
coafura
Coafura anilor ’90 pe care o vom purta în această vară
quentin tarantino
Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară
Margot Robbie
Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Comenteaza acest articol

Margot Robbie o va interpreta pe Sharon Tate în filmul lui Quentin Tarantino

by Andreea Damian   1 min
0