Home > Agenda > Maria Dinulescu duce filmul românesc în Americi

Maria Dinulescu duce filmul românesc în Americi

Actrita Maria Dinulescu se afla in plin turneu de promovare a ultimului ei film, “Pescuit Sportiv”. Ea a zburat peste ocean pentru a fi prezenta la doua festivaluri internationale de film, in care pelicula concureaza alaturi de alte productii din intreaga lume.

Dupa ce in noiembrie 2008 a castigat premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Salonic, Maria Dinulescu va fi prezenta la Miami, in cadrul Festivalului International de Film, unde “Pescuit Sportiv” concureaza alaturi de alte 16 productii de lung metraj.

Urmatoarea oprire va fi in Argentina, la Festivalul International de Film Independent de la Buenos Aires (BAFICI). "Ma bucur ca "Pescuit Sportiv" are un asemenea succes si m-as bucura sa ma intorc acasa cu inca o recunoastere a pasiunii noastre. Centrul National al Cinematografiei imi sustine deplasrea in Buenos Aires si nu pot fi decat recunoscatoare pentru aprecierea pe care ne-o acorda. Sper sa promovez cat mai bine filmul si astept sa fie distribuit in cat mai multe tari.", spune Maria Dinulescu.

Articole asemanatoare
Cum a ajuns Zac Efron să joace rolul criminalului în serie – Ted Bundy: „semănăm”
RECENZIE: Despre casa plină de clișee construită de Trier pentru vreun premiu
Colette este cel mai recent film despre cum bărbații și-au asumat pe nedrept munca femeilor
Crazy Rich Asians, probabil cel mai prost film cu miliardari chinezi maimuțărind americanii

Comenteaza acest articol

Maria Dinulescu duce filmul românesc în Americi

by realitatea   1 min
0