Home > Lifestyle > MARIA MARINESCU a primit inca o lovitura dura!

MARIA MARINESCU a primit inca o lovitura dura!

Datoare vândută! Aşa este acum mama Mariei Marinescu, actriţa Ioana Pavelescu, care a pierdut lupta cu RA-APPS. Actriţa a fost evacuată din vila din Primăverii şi trebuie să plătească aproape 16 miliarde de lei. Problemele creatoarei de modă Maria Marinescu par asfel fără de sfârşit!

Problemele nu mai contenesc în familia creatoarei de modă Maria Marinescu. În timp ce ea încearcă să treacă peste despărţirea de soţul ei, arestat în Franţa, mama ei a primit o veste teribilă. După ani de procese, Regia Autonomă-Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a reuşit să îi evacueze pe Ioana Pavelescu şi pe soţul ei, Bujor Mihai Sion, din vila de pe strada Nikolai Gogol, în care a copilărit Maria Marinescu. Nu au scăpat însă doar cu atât.

Magistraţii de la Judecătoria sectorului 1 au decis ca Ioana Sion Pavelescu să plăteasca RA-APPS 190.151 de euro, reprezentând chiria pentru casă şi garaj în perioada octombrie 2010-august 2013, 451.345 de lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente perioadei 31 august 2010-31 martie 2011, şi 199.840 de lei, reprezentând dobânda legală aferentă perioadei 31 august 2010-30 iunie 2013. Asta ar însemna o sumă totală de aproape 16 miliarde de lei vechi sau 365.000 de euro.

Articole asemanatoare
Adio, Monica Barladeanu!
Maria Marinescu, amor la Milano cu un politician cunoscut!
Andreea Raicu, atac la Maria Marinescu: “S-a fript de fiecare dată cu foștii mei iubiți!”
Despartire SOC in showbiz! Maria Marinescu divorteaza de sotul aflat in inchisoare

Comenteaza acest articol

MARIA MARINESCU a primit inca o lovitura dura!

by   1 min
0