Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mariah Carey continuă s-o tachineze pe Jennifer Lopez

Rivalitatea dintre Mariah Carey și Jennifer Lopez există de ani buni. Dar nimeni nu cunoaşte motivul precis de la care a pornit acest „război rece”. Totuși presa a speculat.

Maryah Carey a şocat o lume întreagă când a declarat, cu mai mult timp în urmă, că nu ştie cine este Jennifer Lopez, aminteşte contactmusic.com. În 2012, Mariah Carey a înlocuit-o pe Jennifer Lopez în juriul de la American Idol doar pentru un sezon, când a fost schimbată cu diva latino. Între timp, doamnele noastre au devenit soții, mame, artiste de neegalat, dar tot „nu se cunosc”. Cele două dive continuă să se tachineze reciproc: ba Jennifer Lopez își caută treabă pe telefon când colega ei de breaslă cântă celebra ei piesă „Without You” la Premiile Billboard, ba Mariah „uită” să se ridice în picioare și s-o aplaude pe J.Lo în timpul unui recital live. Şi tot aşa.

Într-un interviu acordat în 2014 la Watch What Happens Live, Jennifer Lopez a încercat să prezinte într-o lumină pozitivă dispută dintre cele două: „Am citit anumite lucruri pe care le-a spus despre mine care nu erau prea frumoase. Nu ne cunoaștem. Cred că este vorba despre niște probleme din trecut, nu știu ce să zic”.

Doi ani mai târziu, în cadrul aceleași emisiuni, gazda show-ului, Andy Cohen, a provocat-o pe Mariah să joace un joc numit „Does she know her?” (O cunoaşte?). Cântăreţei i s-au arătat mai multe vedete şi a fost întrebată dacă le cunoaşte. Printre ele se afla și rivala sa, Jennifer Lopez. „Nu o cunosc nici pe ea, aşa că nu aş putea să-mi dau cu părerea.”, a fost replica ei.

„Nu o cunosc” a devenit unul dintre cele mai populare meme-uri cu Mariah Carey de pe Internet, a observat site-ul Pitchfork. Recent, ea a încercat să explice cum a luat naștere meme-ul. „Chiar vroiam să spun ceva frumos dar tac”, a spus iritată vedeta, evitând să dea un răspuns clar.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

6 imagini pe care creierul tau le va percepe gresit! Afla ce varsta are creierul tau!

realitatea

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Tabu Tabu

Lorei i s-a amânat din nou zborul din Bali spre România

Tabu Tabu

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

realitatea

Je suis Giselle | Balet romantic la Timișoara

Andreea Damian

Cele 12 vedete care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Andreea Damian

Scrie un comentariu