Home > beauty > Mariah Carey face baie în lapte. Ce beneficii aduce acest ritual folosit și de Cleopatra

Mariah Carey face baie în lapte. Ce beneficii aduce acest ritual folosit și de Cleopatra

mariah carey

Mariah Carey a divulgat un secret care o ajută să se mențină tânără. Diva de 48 de ani a mărturisit că obișnuiește să facă baie în lapte rece. „Fac baie în lapte. Da, uneori folosesc laptele drept tratament de înfrumusețare. Nu vreau să îmi divulg toate secretele. Lapte rece. Ei bine, dacă nu am apă curată și aș fi nevoită să folosesc apă minerală, poate că aș face și acest lucru”, a spus ea.

Ei bine, se știe deja că Mariah Carey e o artistă cu pretenții. Doar se spune, obrazul subțire cu multă cheltuială se ține, iar vorba pare să-i vină mănușă. Una dintre cele mai extravagante cereri pe care Mariah Carey le-ar fi făcut de-a lungul timpului a fost de a i se aduce în cabină 30 de pui de pisică albi și 100 de porumbei albi, atunci când a aprins luminile de Crăciun la central comercial Westfield din Londra. Ba mai mult, cântăreața a insistat să aibă capac de toaletă din aur în timpul şederii sale la hotel.

Ritual antic servit frumuseții Cleopatrei, baia cu lapte relaxează, destinde corpul și catifelează pielea. Laptele are o putere hidratantă și un efect antiaging și regenerator pentru epidermă

Proprietățile minune ale laptelui asupra pielii se datorează faptului că acest aliment este un cocktail de vitamine A, E, F, de săruri minerale și acizi grași. Laptele reechilibrează PH-ul pielii, o tonifică și elimină stresul. Băile cu lapte sunt benefice și pentru tenul gras și lipsit de strălucire deoarece laptele îndepărtează excesul de sebuum și hrănește rădăcinile.

Laptele și derivații din lapte conțin acizi lactici care exfoliază pielea. În unele părți ale lumii, laptele este înlocuit cu iaurt sau kefir, efectele fiind aceleași. Băile cu lapte sunt cunoscute și sub numele de băi japoneze. Băile cu lapte sunt un excelent tratament pentru pielea uscată. Aceasta se înmoaie și devine catifelată grație proprietăților de hidratare pe care le are laptele. S-ar putea ca după o baie cu lapte să îți simți pielea uleioasă, dar această senzație este mărturia faptului că laptele ți-a hidratat pielea în profunzime.

Articole asemanatoare
alăptează
O treime din mamele care alăptează, nevoite să exprime laptele în toaletă, după revenirea la serviciu
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”
mariah carey
„All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $

Mariah Carey face baie în lapte. Ce beneficii aduce acest ritual folosit și de Cleopatra

by Andreea Damian   1 min
1