Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mariah Carey s-a simțit umilită în fața soților Obama

Mariah Carey a povestit în emisiunea Watch What Happens Live, moderată de Andy Cohen, unul dintre cele mai stânjenitoare episoade din viața ei. Diva a spus că s-a simțit umilită când fiul ei, Moroccan, acum în vârstă de șapte ani, a vomitat chiar pe rochia fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, în fața de mii de oameni.

Întâmplarea s-a petrecut la ceremonia de aprindere a instalației luminoase din bradul de Crăciun de la Casa Albă, în 2013, la care au fost prezenți și gemenii cântăreței, Moroccan și Monroe, pe atunci de doar doi anișori.

Întrebată de moderator care a fost cel mai umilitor episod din viața ea, interpreta hitului All I Want for Christmas is You a spus: „Rocky a vomitat pe rochia doamnei Michelle Obama, iar ăsta a fost unul dintre cele mai umilitoare lucruri care mi s-au întâmplat.”, a povestit Mariah Carey. Cântăreața de 48 de ani a recunoscut că-i venea să intre în pământ de rușine.

Dar spre surprinderea ei, Michelle Obama a reacționat cu mult umor, adresându-se direct micuțului Moroccan. „Din cauza ta, n-o să mai port niciodată rochia asta, Rocky. Așa că îți mulțumesc”, a spus ea.

În cadrul aceluiași interviu, Mariah a vorbit despre un alt incident jenant în care a fost implicată. Este vorba despre momentul de la gala Globurilor de Aur, când i-a luat din greșeală locul actriței Meryl Streep. „A fost ucigător. Când mi-am dat seama că m-am așezat pe locul ei, mi-am spus: <<N-am făcut nimic. Vă rog, spuneți-mi că n-am făcut asta>>. Dar ea a venit și mi-a zis: <<Poți să stai oricând aici!>>”, a râs cântăreața.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE

Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

Andreea Damian

Cazurile de anorexie la copiii de opt ani s-au dublat în ultimul deceniu

realitatea

Coronavirus. Ar trebui să-ţi dezinfectezi telefonul? Ce spun experții

Andreea Damian

Beneficiile mandarinelor: de ce să le consumi în sezonul rece

Andreea Damian

Vocalistul Prodigy – Keith Flint a murit. Avea 49 de ani

realitatea

Scrie un comentariu