Home > Slider > Mariah Carey s-a simțit umilită în fața soților Obama

Mariah Carey s-a simțit umilită în fața soților Obama

Mariah Carey

Mariah Carey a povestit în emisiunea Watch What Happens Live, moderată de Andy Cohen, unul dintre cele mai stânjenitoare episoade din viața ei. Diva a spus că s-a simțit umilită când fiul ei, Moroccan, acum în vârstă de șapte ani, a vomitat chiar pe rochia fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, în fața de mii de oameni.

Întâmplarea s-a petrecut la ceremonia de aprindere a instalației luminoase din bradul de Crăciun de la Casa Albă, în 2013, la care au fost prezenți și gemenii cântăreței, Moroccan și Monroe, pe atunci de doar doi anișori.

Întrebată de moderator care a fost cel mai umilitor episod din viața ea, interpreta hitului All I Want for Christmas is You a spus: „Rocky a vomitat pe rochia doamnei Michelle Obama, iar ăsta a fost unul dintre cele mai umilitoare lucruri care mi s-au întâmplat.”, a povestit Mariah Carey. Cântăreața de 48 de ani a recunoscut că-i venea să intre în pământ de rușine.

Dar spre surprinderea ei, Michelle Obama a reacționat cu mult umor, adresându-se direct micuțului Moroccan. „Din cauza ta, n-o să mai port niciodată rochia asta, Rocky. Așa că îți mulțumesc”, a spus ea.

În cadrul aceluiași interviu, Mariah a vorbit despre un alt incident jenant în care a fost implicată. Este vorba despre momentul de la gala Globurilor de Aur, când i-a luat din greșeală locul actriței Meryl Streep. „A fost ucigător. Când mi-am dat seama că m-am așezat pe locul ei, mi-am spus: <<N-am făcut nimic. Vă rog, spuneți-mi că n-am făcut asta>>. Dar ea a venit și mi-a zis: <<Poți să stai oricând aici!>>”, a râs cântăreața.

 

 

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Mariah Carey
All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit
Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită

Comenteaza acest articol

Mariah Carey s-a simțit umilită în fața soților Obama

by Andreea Damian   1 min
0