Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine

Carey a povestit despre problemele de sexism și control cu ​​care s-a confruntat în anii ei de tinerețe, ca superstar, forțată, pentru un timp, să se resemneze cu toate.

“Aveam 18 ani când am primit primul contract de înregistrări”, a subliniat ea. „Mulți bărbați foarte puternici mi-au controlat cariera – ce purtam, cu cine lucram și fiecare aspect al imaginii mele generale. Credeți-mă, asta poate fi foarte intimidant și limitator pentru o fată tânără care tocmai începe o carieră, încercând să se exprime artistic. A fost nevoie de multă muncă grea, de forță interioară și de pueterea de a crede în mine, dar, încet-încet, mi-am câștigat curajul să ies de sub acel control înăbușitor al unui grup de bărbați.” Carey a mai spus, „ca mamă a doi copii, un băiat și o fată, îmi dau seama că fiica mea va avea o serie diferită de lupte decât fiul meu și fac tot posibilul să o pregătesc pentru asta. Așadar, în numele ei … Vreau să mulțumesc fiecărei femei din această cameră “, a spus ea – adresându-se Chaka Khan, Jennifer Aniston, Awkwafina, Brie Larson și Dana Walden -” și tuturor femeilor care și-au prezentat experiențele înfricoșătoare și, mai ales, triumfurile lor asupra societății misogine a corporațiilor cu care ne confruntăm zilnic”

All I Want for Christmas Is You – cântată de Carey este și cel mai vizualizat cântec de Crăciun pe Youtube la nivel mondial, potrivit Variety. Vizualizările zilnice ale cântecului de anul  trecut au depășit 4,5 milioane.

ARTICOLE SIMILARE

15 trucuri scandinave care ne vor face viața mai confortabilă

Andreea Damian

Mesajul de recunoștiință al Lorei pentru ce i se întâmplă

Tabu Tabu

Ar trebui să încetăm cu toții să mâncăm “avocado sângeros”?

realitatea

Ce este tehnica strobing în machiaj și cui i se potrivește?

Andreea Damian

Ce mesaj a avut Smiley pentru fani după dezvăluirile Andreei Esca

Tabu Tabu

Balerina care încă dansează la 77 de ani. „Nu există limite când vine vorba de dans”

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu