Home > Slider > Mariah Carey și dependența de alcool. Fostul ei manager rupe tăcerea

Mariah Carey și dependența de alcool. Fostul ei manager rupe tăcerea

Mariah Carey

Mariah Carey a fost dată în judecată de prietena și confidenta ei, Stella Bulochnikov. Totodată, producătoarea de televiziune, care i-a fost și manager până anul trecut, a făcut mărturisiri incredibile despre viciile cântăreței.

Potrivit TMZ , Stella Bulochnikov  o acuză pe vedetă de încălcarea Legii drepturilor civile din SUA, Legii privind ocuparea forței de muncă și Legii privind locuințele și pretinde că Mariah Carey îi datorează milioane de dolari.

De asemenea, avocatul Stellei Bulochnikov a adus în instanță probe care dovedesc dependențele ei de alcool, pastile și marijuana. Acuzațiile sunt cutremurătoare, în contextul în care zilele trecute Mariah Carey vorbea pentru prima oară despre boala psihică cu care se confruntă de 17 ani, tulburare bipolară. Avocatul mai susține că dezvăluirile pe care le-a făcut artista pentru revista People privind boala sa sunt o „mare minciună”.

Pierce O’Donnel a declarat în fața judecătorilor că diagnosticul este real, dar Mariah Carey refuză să își ia medicamentele. Expertul juridic a continuat: „Ea este dependentă de alcool, pastile pe bază de prescripție medicală și de marijuana”. Așa se explică starea deplorabilă în care se afla Mariah Carey în New York Times Square în ajunul Anului Nou din 2016 , când vedeta a urcat pe scenă, în direct, în fața a milioane de oameni, deși abia se putea ține pe picioare. Atunci Stella i-ar fi cerut să coboare de pe scenă ca să se trezească din beție, dar Mariah Carey a refuzat.

Reprezentantul producătoarei mai susține că Bulochnikov i-a fost parteneră lui Mariah Carey în mai multe proiecte în valoare de peste 100 de milioane de dolari, dar din care nu a văzut niciun ban. După mai multe discuții, cele două nu au ajuns la nicio înțelegere, iar Stella a trimis-o în judecată pentru a-și recupera banii.

Mariah a angajat-o pe Stella Bulochnikov, un fost comedian de stand-up, în 2013. Cele două au fost inseparabile timp de patru ani. Stella a produs și regizat TV Mariah Mariah’s World. Tot ea ar fi ajutat-o pe cântăreață să treacă peste despărțirea de miliardarul Australian James Parker. Ruptura dintre el s-a produs când Mariah a semnat cu Roc Nation în noiembrie 2017.

 

 

Articole asemanatoare
Mariah Carey
All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit
Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

Mariah Carey și dependența de alcool. Fostul ei manager rupe tăcerea

by Andreea Damian   1 min
1