Tabu
Image default
FASHION Slider

Mariah Carey și rochia specială de Crăciun de 20 kg. A avut nevoie de șase bărbați să-i care trena

Mariah Carey este artista care cântă cea mai iubită melodie de Crăciun. Piesa „All I Want for Christmas Is You” a cântăreţei a revenit deja în topul Billboard Hot 100, după ce a fost desemnată cel mai bun cântec de sărbători din toate timpurile.

În 2017, după ce frumoasa cântăreață a fost părăsită de iubitul ei, Bryan Tanaka, a trecut prin momente dificile. Artista a intrat într-o perioadă depresivă și a început să mănânce pe fond nervos. Astfel, ea a ajuns la 88 kilograme.

Iată că Maryah pare să-și fi revenit deoarece se află din nou pe val, datorită celebrei sale piese. La începutul lunii decembrie a fost difuzată pe Apple TV+ emisiunea specială dedicată cântăreței americane Mariah’s Christmas: The Magic Continues. Oportunitatea divei de a cânta colinde de Crăciun și de a îmbrăca cea mai grea rochie din garderoba ei.

Rochia lungă cu decolteu adânc și decupată pe un picior a fost creația Dolce & Gabbana. Împodobită cu aur, rochia ar cântări nu mai puțin de 20 kg. Într-un interviu acordat Vogue US pentru promovarea emisiunii sale, Mariah Carey a dezvăluit că a fost nevoie de șase bărbați să poarte trena acestei rochii și „să mă coboare pe scări”.

A durat aproape 250 de ore aplicarea mărgelelor pe rochie. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a mărturisit: „Acesta nu sunt mărgele obișnuite. Pietrele în sine erau gigantice, pe cât de frumoase, pe atât de strălucitoare. Era frumoasă, dar mi-a fost greu s-o port”. O rochie pe măsura cântăreței!

ARTICOLE SIMILARE

MacKenzie Bezos, fosta soţie a fondatorului Amazon, gest măreț după finalizarea divorțului

Andreea Damian

Cele 8 lucruri pe care milenarii ar trebui să le facă în 2019

Andreea Damian

Au trăit fericiți și au avut multe crize: secretul cuplurilor durabile

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra

realitatea

Idei vestimentare pentru a fi mai frumoasa si atragatoare in aceasta vara

realitatea

Hărțuirea sexuală pe stradă: cum să reacționezi când ești martor?

Andreea Damian

Scrie un comentariu