Home > Vedete > Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

mariah carey

Mariah Carey a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, iar după aproape șapte luni rezultatele sunt incredibile. Vedeta de 47 de ani a topit kilogramele în plus și și-a recăpătat silueta pe care o afișa la începutul carierei sale muzicale.

Cântăreața este o femeie împlinită: are doi copii minunați, o carieră înfloritoare și un iubit care o răsfață mereu. Ce și-ar dori mai mult? Am putea spune că fericirea ei a atins apogeul după ce operația de micșorare a stomacului prin care a trecut anul trecut a dat roade. Mariah a reușit să slăbească într-un timp record peste 15 kilograme și arată incredibil de sexy.

Pentru a-și promova noua imagine de divă sexy, vedeta a fost protagonista unui pictorial incendiar și a pozat pentru revista V Magazine. Îmbrăcată în lenjerie intimă neagră, care-i pune în valoare formele, Mariah este mai provocatoare ca niciodată.

Nu mai încape îndoială. Mariah Carey este într-o formă fantastică. și-a surprins din nou fanii, de această dată cu o apariție de zile mari. Decizia de a-și opera stomacul nu a picat tocmai bine pentru mulți admiratori, dar a fost ultima soluție la care a putut apela vedeta. Se știe că artista se confruntă cu o fluctuație a greutății de ani de zile, și după multe diete încercate, decizia de a urca de masa de operație i-a redat încrederea.

Așa arăta vedeta înainte de a-și micșora stomacul!

Primul soț a lansat-o în muzică

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 – 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 – 2015. Artista şi Nick Cannon au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, care s-au născut pe 30 aprilie 2011. A avut mai multe relații amoroase, între care îi amintim pe cântăreţul mexican Luis Miguel, fotomodelul Christian Monzon și miliardarul australian James Packer. În prezent are o relație cu dansatorul Bryan Tanaka.

 

Articole asemanatoare
Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”
mariah carey
„All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $

Comenteaza acest articol

Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

by Andreea Damian   1 min
0