Home > Vedete > Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

mariah carey

Mariah Carey a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, iar după aproape șapte luni rezultatele sunt incredibile. Vedeta de 47 de ani a topit kilogramele în plus și și-a recăpătat silueta pe care o afișa la începutul carierei sale muzicale.

Cântăreața este o femeie împlinită: are doi copii minunați, o carieră înfloritoare și un iubit care o răsfață mereu. Ce și-ar dori mai mult? Am putea spune că fericirea ei a atins apogeul după ce operația de micșorare a stomacului prin care a trecut anul trecut a dat roade. Mariah a reușit să slăbească într-un timp record peste 15 kilograme și arată incredibil de sexy.

Pentru a-și promova noua imagine de divă sexy, vedeta a fost protagonista unui pictorial incendiar și a pozat pentru revista V Magazine. Îmbrăcată în lenjerie intimă neagră, care-i pune în valoare formele, Mariah este mai provocatoare ca niciodată.

Nu mai încape îndoială. Mariah Carey este într-o formă fantastică. și-a surprins din nou fanii, de această dată cu o apariție de zile mari. Decizia de a-și opera stomacul nu a picat tocmai bine pentru mulți admiratori, dar a fost ultima soluție la care a putut apela vedeta. Se știe că artista se confruntă cu o fluctuație a greutății de ani de zile, și după multe diete încercate, decizia de a urca de masa de operație i-a redat încrederea.

Așa arăta vedeta înainte de a-și micșora stomacul!

Primul soț a lansat-o în muzică

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 – 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 – 2015. Artista şi Nick Cannon au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, care s-au născut pe 30 aprilie 2011. A avut mai multe relații amoroase, între care îi amintim pe cântăreţul mexican Luis Miguel, fotomodelul Christian Monzon și miliardarul australian James Packer. În prezent are o relație cu dansatorul Bryan Tanaka.

 

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Mariah Carey
All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit
Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită

Comenteaza acest articol

Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

by Andreea Damian   1 min
0