Tabu
Image default
lifestyle

MARIJUANA – nunta mica si trista! FOTO

Fără să ţină cont de superstiţii, fosta cântăreaţă Marijuana (33 de ani) s-a căsătorit sâmbătă, 13 octombrie, cu Jean Sebastian (30 de ani).  Nunta a fost una restrânsă, mirii preferând o petrecere intimă, cu doar câţiva  prieteni, în locul uneia cu mare tam-tam.

Deşi tatăl ei nu i-a fost alături, aşa cum şi-a dorit, Dana Marijuana a avut  un motiv de bucurie: fiica sa, Alessia, a participat la fericitul eveniment.  Micuţa i-a impresionat pe invitaţi cu ţinuta ei de îngeraş, creată chiar de  mireasă. Motivul pentru care socrul mic a refuzat să participe la nuntă a fost  acela că nu şi-a dat acordul ca fiica lui să-şi refacă viaţa alături de  Sebastian, despre care a declarat că profită de Marijuana.

Dupa atatea nunti opulente, iata ca mai apar si nunti facute mai din saracie! Nunta Marijuanei  l-a scos din sărite pe Serghei Mizil, patronul restaurantului în care solista a  vrut, initial, să-şi organizeze petrecerea. Deşi Serghei i-a făcut o reducere de preţ la  meniu, solista a încercat să-i dea în schimbul organizării nunţii… un ceas de  mână.

Marijuana, din cauza problemelor financiare, a ajuns la cuţite cu Serghei  Mizil: “Am vrut să facem nunta la localul lui Serghei, pe care voiam să-l punem  naşul copilului nostru atunci când voi rămâne gravidă. El ne-a cerut un preţ destul de mare pe meniu şi n-a vrut să audă când i-am spus să ne facă reducere  astfel încât invitaţii noştri să nu plătească un preţ piperat. Pentru că nu a  vrut, am căutat un alt local. Am găsit unul unde, la mai puţini bani, avem mai  multe facilităţi decât ne oferea Serghei. Ne-am descurcat şi fără el. Nu cred că îl vom mai pune naş de botez”, a explicat Marijuana.

La auzul acestor vorbe, Mizil a replicat: “Marijuana m-a căutat de câteva ori şi mi-a spus că ar vrea să facă nunta la mine la restaurant, dar fără să plătească. Mi-a zis că îmi dă un ceas de mână valoros, la  schimb. Acum, fie vorba între noi, ea are nişte probleme, într-o zi zice că ar  vrea, apoi se răzgândeşte şi tot aşa. A vrut la un moment dat să îi fiu naş de  cununie, apoi mi-a zis că dacă mai rămâne gravidă cu ăsta al ei să-i botez  copilul. Eu nu pot să-i fac reducere de 100% cum ar vrea ea, căci am şi asociaţi  la restaurant”.

‭ioana ginghina si ruxandra

Fotografii: Dan Bistriţeanu. Mai mult: Cununie restrânsă pentru Marijuana – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Magazin temporar cu bijuterii la Centrul Ceh

realitatea

Kim Cattrall filmează pentru Sex and The City 2 – FOTO

realitatea

O nouă săptămână cu concerte la Piaţa Festivalului George Enescu

realitatea

Ea e CEA MAI SEXY FEMEIE din lume

realitatea

Angelina Jolie, rolul principal în “Cleopatra”

realitatea

Kate Hudson și Owen Wilson, din nou împreună

realitatea

Scrie un comentariu