Home > Agenda > stiri > Marilyn Monroe pe coperta Vanity Fair. Diva a pozat nud ca s-o eclipseze pe Elizabeth Taylor

Marilyn Monroe pe coperta Vanity Fair. Diva a pozat nud ca s-o eclipseze pe Elizabeth Taylor

Nimic nu vinde mai bine decat o celebritate moarta. Coperta de iunie a revistei Vanity Fair aniverseaza 50 de ani de la moartea actritei Marilyn Monroe, scotand alte subiecte suculente la iveala.

Motivul pentru care Vanity Fair si-a dedicat o coperta divei Marilyn Monroe este faptul ca “inainte de moartea socanta a lui Marilyn Monroe, in 1962, fotograful Lawrence Schiller a dat lovitura, pozand-o pe cea mai faimoasa blonda din lume in cele mai seducatoare ipostaze”. Acest Schiller a scris o carte despre pictorialul “care nu a mai fost vazut niciodata” pe care i l-a facut divei chiar inainte ca aceasta sa moara.
Este dezvaluit si faptul ca Marilyn era geloasa pe Elizabeth Taylor si a pozat nud in incercarea de a deveni mai populara ca aceasta: “Nimeni nu arata ca mine fara haine”, ar fi declarat Marilyn Monroe.
La acea vreme, Taylor castiga 1 miliona de dolari pentru “Cleopatra”, in timp ce Monroe era platita cu 100.000 de dolari pentru “Something’s Got To Give”, film de la care a si fost concediata.

 


Articole asemanatoare
Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week
Istoria coafurilor
To read: Balciul Desertaciunilor, W.M Thackeray
Chanel’s Metiers d’Art, un nou prilej de a arăta calitatea colecțiilor Chanel

Loading...

Comenteaza acest articol

Marilyn Monroe pe coperta Vanity Fair. Diva a pozat nud ca s-o eclipseze pe Elizabeth Taylor

by admin   1 min
0