Home > Agenda > stiri > Marilyn Monroe vrea ca Brad și Angelina să se mute în casa în care a murit

Marilyn Monroe vrea ca Brad și Angelina să se mute în casa în care a murit

Marilyn Monrie vrea ca Brad Pitt și Angelina Jolie să cumpere casa în care a murit. Dorința divei decedate a fost făcută publică de celebrul medium hollywoodian, Kenny Kingston. Monroe a fost una dintre clintele lui, iar acum el susține că aceasta l-a contactat și i-a spus că ține morțis, cum altfel?, ca Angelina și Brad aă se mute în casa în care ea a murit.

Întâmplător sau nu, casa cu pricina este de vânzare la modicul preț de 3.6 milioane de dolari. Kingston a declarat că Marilyn i-ar fi spus că e sigură că Brad va aprecia arhitectura imobilului și că cei șase copii ai cuplului se vor bucura de căldura căminului. Mai mult, diva a promis că va proteja familia celor două vedete prin intermediul vibrațiilor ei.

Marilyn a murit în respectiva casă în august 1962 din cauza a ceea ce părea o supradoză. În jurul morții ei planează mult mister și multe ipoteze. Din păcate Kingston nu i-a cerut niciodată detalii legate de nefericitul incident.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Marilyn Monroe vrea ca Brad și Angelina să se mute în casa în care a murit

by realitatea   1 min
0