Tabu
Image default
PEOPLE

Marina Voica s-a făcut actriță la 84 de ani

Anul acesta încântătoarea cântăreața a împlinit pe 2 septembrie frumoasa vârstă de 84 de ani și peste 60 de ani de carieră. Însă Marina Voica a schimbat în urmă cu un an registrul și a devenit actriță de film căci a primit un rol într-un scurt metraj, aceasta fiind a două ei experiență.
Talentata solistă de muzică uşoară Marina Voica a revenit în faţa camerelor de filmat la 48 de ani de cand a jucat prima oara in filmul Ţărmul n-are sfârşit”, a regizorului Mircea Săucan. De data aceasta a primit rolul din pelicula “Bucureştiul văzut de sus”, regizată de Andrei Răuţu, unde a fost partenera a doi actori de calibru, Elvira Deatcu şi Ştefan Iancu. Marina Voica a acceptat să revină în faţa camerelor pentru scurtmetrajul “Bucureştiul văzut de sus”, în regia lui Andrei Răuţu.

marina voica si stefan iancu “Este povestea lui Coni, o bătrână fermecătoare care trebuie să-şi părăsească casa, deoarece familia ei nu mai poate avea grijă de ea. În drum spre casa de îngrijire a bătrânilor, o umbră de vinovăţie începe să-i cuprindă pe cei din familia ei pentru ce urmau să facă. Această ofertă a venit anul trecut în primăvară şi mi-am zis că ia uite ce propunere primesc eu acum la bătrâneţe. Am mai cochetat cu camerele de luat vederi şi am mai apărut într-un film şi în emisiuni de varietăţi. Însă, de data aceasta, este un rol care seamănă cu mine, am început şi eu să uit, sunt deja în vârstă. Mi-a plăcut ce am făcut acolo şi Andrei, regizorul, mi-a spus că m-a văzut la alte probe pe care le-am dat pentru rolul din «La Gomera», filmul lui Corneliu Porumboiu”, a spus vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry, în pericol după ce s-a mutat în Canada? Experții regali au făcut anunțul

Andreea Damian

Ce pensie are artista Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de activitate: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”

Andreea Damian

Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra

Andreea Damian

Adi Sînă și Anca Serea au avut încă un eveniment special in familie

Tabu Tabu

Motivul pentru care regina Elisabeta își ia întotdeauna hârtie igienică de acasă în călătorii

Andreea Damian

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, din nou colegi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu