Tabu
PEOPLE

Marina Voica s-a făcut actriță la 84 de ani

marina-voica

Anul acesta încântătoarea cântăreața a împlinit pe 2 septembrie frumoasa vârstă de 84 de ani și peste 60 de ani de carieră. Însă Marina Voica a schimbat în urmă cu un an registrul și a devenit actriță de film căci a primit un rol într-un scurt metraj, aceasta fiind a două ei experiență.
Talentata solistă de muzică uşoară Marina Voica a revenit în faţa camerelor de filmat la 48 de ani de cand a jucat prima oara in filmul Ţărmul n-are sfârşit”, a regizorului Mircea Săucan. De data aceasta a primit rolul din pelicula “Bucureştiul văzut de sus”, regizată de Andrei Răuţu, unde a fost partenera a doi actori de calibru, Elvira Deatcu şi Ştefan Iancu. Marina Voica a acceptat să revină în faţa camerelor pentru scurtmetrajul “Bucureştiul văzut de sus”, în regia lui Andrei Răuţu.

marina voica si stefan iancu “Este povestea lui Coni, o bătrână fermecătoare care trebuie să-şi părăsească casa, deoarece familia ei nu mai poate avea grijă de ea. În drum spre casa de îngrijire a bătrânilor, o umbră de vinovăţie începe să-i cuprindă pe cei din familia ei pentru ce urmau să facă. Această ofertă a venit anul trecut în primăvară şi mi-am zis că ia uite ce propunere primesc eu acum la bătrâneţe. Am mai cochetat cu camerele de luat vederi şi am mai apărut într-un film şi în emisiuni de varietăţi. Însă, de data aceasta, este un rol care seamănă cu mine, am început şi eu să uit, sunt deja în vârstă. Mi-a plăcut ce am făcut acolo şi Andrei, regizorul, mi-a spus că m-a văzut la alte probe pe care le-am dat pentru rolul din «La Gomera», filmul lui Corneliu Porumboiu”, a spus vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ar fi arătat stelele muzicii dacă ar mai fi trăit și azi. GALERIE FOTO

Andreea Damian

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Anca Sigartău și Marian Râlea, parteneri pe micul ecran

Tabu Tabu

Ela Craciun si secretele fericirii desavarsite!

realitatea

Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei

Andreea Damian

Cupluri celebre ale anului 2017

realitatea

Scrie un comentariu