Home > Slider > Marion Cotillard a studiat clanul Kardashian ca să se pregătească pentru un rol

Marion Cotillard a studiat clanul Kardashian ca să se pregătească pentru un rol

Marion Cotillard

Actrița franceză Marion Cotillard susține că a „studiat” membrii familiei Kardashian pentru a interpreta rolul din filmul „Angel Face”, care a avut premiera de curând în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

În pelicula „Angel Face”, Marion Cotillard o interpretează pe Marlène, o mamă alcoolică, care își abandonează fiica în vârstă de 8 ani pentru un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Și pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, actrița laureată a unui premiu Oscar s-a inspirat din viața palpitantă a clanului Kardashian.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei W Magazine, vedeta de 42 de ani a dezvăluit că s-a pregătit pentru rolul de mamă inactivă, pierdută și alcoolică urmărind postările de pe Instagram ale membrilor familiei Kardashian. „Am început să le urmăresc pe Instagram ca să le văd videoclipurile (n.r. este vorba despre surorile Kardashian). Aceasta este singura tehnică pe care am folosit-o”, a mărturisit actrița.

„O metodă de cercetare foarte utilă”, susține Marion Cotillard. „Clanul Kardashian reprezintă tot ceea ce am nevoie pentru a-mi interpreta personajul. Viața acestor oameni care devin faimoși doar pentru că sunt ei înșiși”, a completat ea.

Marion Cotillard a fost recompensată cu premiul Oscar în 2007, pentru rolul din „La Vie en Rose”, în care a interpretat-o admirabil pe celebra cântăreaţă Edith Piaf. Actrița franceză s-a mai făcut remarcată în filmele „Începutul/ Inception”, de Christopher Nolan, „Les Petits mouchoirs”, de Guillaume Canet, și „Midnight in Paris”, de Woody Allen.

 

 

Articole asemanatoare
Occupy Gotham City
In asteptarea lui BATMAN: Marion Cotillard pozeaza in decor gotic
Penelope Cruz pe coperta Interview
Nicole Penelope, Kate și Marion în Vogue US de noiembrie

Comenteaza acest articol

Marion Cotillard a studiat clanul Kardashian ca să se pregătească pentru un rol

by Andreea Damian   1 min
0