Tabu
Image default
PEOPLESlider

Marion Cotillard a studiat clanul Kardashian ca să se pregătească pentru un rol

Actrița franceză Marion Cotillard susține că a „studiat” membrii familiei Kardashian pentru a interpreta rolul din filmul „Angel Face”, care a avut premiera de curând în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

În pelicula „Angel Face”, Marion Cotillard o interpretează pe Marlène, o mamă alcoolică, care își abandonează fiica în vârstă de 8 ani pentru un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Și pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, actrița laureată a unui premiu Oscar s-a inspirat din viața palpitantă a clanului Kardashian.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei W Magazine, vedeta de 42 de ani a dezvăluit că s-a pregătit pentru rolul de mamă inactivă, pierdută și alcoolică urmărind postările de pe Instagram ale membrilor familiei Kardashian. „Am început să le urmăresc pe Instagram ca să le văd videoclipurile (n.r. este vorba despre surorile Kardashian). Aceasta este singura tehnică pe care am folosit-o”, a mărturisit actrița.

„O metodă de cercetare foarte utilă”, susține Marion Cotillard. „Clanul Kardashian reprezintă tot ceea ce am nevoie pentru a-mi interpreta personajul. Viața acestor oameni care devin faimoși doar pentru că sunt ei înșiși”, a completat ea.

Marion Cotillard a fost recompensată cu premiul Oscar în 2007, pentru rolul din „La Vie en Rose”, în care a interpretat-o admirabil pe celebra cântăreaţă Edith Piaf. Actrița franceză s-a mai făcut remarcată în filmele „Începutul/ Inception”, de Christopher Nolan, „Les Petits mouchoirs”, de Guillaume Canet, și „Midnight in Paris”, de Woody Allen.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii

Andreea Damian

Orlando Bloom joacă rolul prințului Harry într-o nouă serie despre familia regală britanică – VIDEO

Andreea Damian

Lady Gaga relansează un album mai vechi și șterge o piesă cu R. Kelly

Andreea Damian

Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului

Andreea Damian

Viata bate Dosarele X. Gillian Anderson şi David Duchovny se iubesc in realitate!

E uimitor ce se spune despre persoanele care resimt foarte des „pielea de găină“

Andreea Damian

Scrie un comentariu