Tabu
Image default
PEOPLE

Marius Manole a primit un rol în cel mai iubit serial

Toamna aceasta îndrăgitul actor va putea fi văzut în cel mai iubit dintre serialele de televiziune difuzate pe micile ecrane. Marius Manole a primit un rol special în “Vlad”, cel mai iubit serial de lungă întindere care revine cu un nou sezon din 14 septembrie, iar răzbunarea protagonistului ne va ține cu sufletul la gură, în fața televizorului, în fiecare săptămână.

Fața întunecată a răzbunării este neașteptată, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul. Toamna aceasta intră în scenă și un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Actorul joacă rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta va avea un rol important în continuarea poveștii din “Vlad”.

marius manole joaca in vlad
marius manole joaca in vlad

„Am mulți colegi extrem de talentați în “Vlad”. Acesta este unul din multele motive pentru care mă bucur că fac parte din acest cast. Eu am făcut puțin film în cariera mea și faptul că în jurul meu sunt profesioniști, fiecare în meseria lui, a mai atenuat din emoții… Mă bucur pentru întâlnirea cu regizorul Jesus del Cerro, rar am văzut un regizor care să-și iubească atât de mult actorii și să îi protejeze. Energia și pasiunea pe care o are pe platou îi molipsește pe toți. În ceea ce privește rolul meu, îmi este foarte drag, deși inițial nu am crezut că mă potrivesc. Dar colegii și Jesus m-au convins că trebuie să mă bucur și să descopăr personajul. Iată că ușor, ușor, m-am îndrăgostit de personaj, de acest Petre Toteanu cu care am descoperit că am multe în comun. De exemplu, la fel ca el, și eu îmi doresc ca oamenii să plătească pentru greșelile lor, iar adevărul să iasă la iveală”, spune Marius Manole.

ARTICOLE SIMILARE

Citeste povestea Alexandrei Ungureanu si Crush!

realitatea

Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Andreea Damian

Isterie la fast-food-ul deschis de Tzancă Uraganu. Sute de oameni s-au călcat în picioare

Andreea Damian

Jorge, petrecere specială pentru fiica de 18 ani! Ce cadou ar fi trebuit să primească tânăra

Tabu Tabu

Serena Williams a apărut într-o reclamă Nike cu mesaj puternic feminist

Probleme pentru Emily Burghelea la anunțarea sexului celui de-al doilea bebeluș

Andreea Damian

Scrie un comentariu