Tabu
Image default
PEOPLE

Marius Moga a descoperit încă o artistă talentată. Despre cine e vorba

Celebrul compozitor, interpret dar și vedetă de televiziune descoperă mereu talente și vedete pe bandă rulantă. Marius Moga a descoperit-o pe solista Sayra care a lansat prima sa melodie, “TU”, o piesă despre trecut, despărțiri, emoții.
Noua piesă este dedicată tuturor celor care au suferit din dragoste și nu numai. ,,Țin foarte mult la piesa ,,TU”. Este prima piesă cu care m-am identificat de când am început colaborarea muzicală alături de echipa DeMoga Music. Sper să ajungă la sufletele oameniilor și să aibă success. A fost o super colaborare, mult peste așteptările mele. Acum pregătesc noi piese și petrec foarte mult timp în studio“, declara Sayra.

sayraSayra are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania. Și-a dorit să se exprime prin artă încă de la o vârstă fragedă. Acum e pregătită să cocheteze cu ambele lături artistice (muzică și designul). Pe lângă faptul că Sayra cânta, ea a trecut și la statutul de compozitor. ,,TU” a fost compusă de Sayra, Ștefan Ioniță și Antonia Stancu, produsă de Ștefan Ioniță in studiorile DeMoga Music. Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc și produs de Sunrise Productions. Artista își dorește cât mai multe colaborări, iar muzică ei să ajungă la sufletele oameniilor. Piesă este disponibilă pe canalul de youtube al Sayrei:

ARTICOLE SIMILARE

Ce fel de părinți sunt Laura Cosoi și soțul ei

Tabu Tabu

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 2

Andreea Damian

În plină pandemie, Denisa Hodișan deschide prima școală online de modeling pentru copii

Tabu Tabu

Giulia a dezvăluit motivul despărţirii de Vlad Huidu

Andreea Damian

N-ai să crezi unde a susținut Paula Hriscu primele concerte după izolare

Tabu Tabu

Doliu la Hollywood! A murit Olivia Newton-John, actriţa din „Grease”

Andreea Damian

Scrie un comentariu