Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mark Wahlberg e de nerecunoscut! Transformare dramatică în doar 3 săptămâni (FOTO)

Mark Wahlberg face tot ce poate pentru a empatiza cu un personaj pe care îl va interpreta într-un noul film. Actorul în vârstă de 49 de ani s-a îngrășat nu mai puțin de 13 kilograme pentru noul său rol, un boxer devenit preot, în filmul Father Stu.

Wahlberg a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare care arată clar modul în care corpul său tonifiat s-a transformat. Starul american a urmat un regim neobișnuit pentru a se îngrășa.

În urmă cu o lună, Mark a declarat în emisiunea lui Jimmy Kimmel că plănuiește să se îngrașe 15 kilograme în șase săptămâni și că așteaptă cu nerăbdare să mănânce 20 de ciocănele de pui și aripioare în fiecare zi, împreună cu șase cutii de bere. Dar nu așa a câștigat kilogramele în plus. Pe Instagram, el îi mulțumește bucătarului-șef Lawrence Duran, care se asigură că Mark consumă alimente bogate în calorii, dar sănătoase. Actorul vrea ca după încheierea filmărilor să scape de toate kilogramele și asta îi va fi mai ușor dacă a mâncat sănătos.

El a postat pe Instagram noile sale măsuri, pentru cei 16.3 milioane de fani ai săi. „Asta era acum trei săptămâni, acum arăt așa. Mulțumesc chef-ului @chef_lawrence_d cooking”, a scris îndescrierea pozei Mark Walhberg.

Actorul intenționează să câștige aproximativ 15 kilograme, pentru a intra complet în pielea personajului său. Wahlberg joacă rolul unui boxer care în cele din urmă devine preot.

Starul american face orice pentru un rol. În 2013, punea pe el 20 kilograme pentru rolul culturistului din Pain and Gain. Un an mai târziu acesta a afișat un look fără mușchi pentru a juca în The Gambler.

ARTICOLE SIMILARE

Atitudinea conteaza. Cum inveti sa iei atitudine?

realitatea

Sex and the City – povestea continuă. Salariul uriaș pe care-l vor încasa Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis

Andreea Damian

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Andreea Damian

Adele: Aş deveni gay pentru Rihanna!

realitatea

Cum s-a distrat Gabriela Firea la împlinirea a 10 ani de mariaj

Tabu Tabu

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Andreea Damian

Scrie un comentariu