Home > Fără categorie > MARUTA, atacat acasa in stil mafiot? Cineva a vrut sa-i dea foc vilei! Asta nu e o farsa!

MARUTA, atacat acasa in stil mafiot? Cineva a vrut sa-i dea foc vilei! Asta nu e o farsa!

Măruţă şI familia lui au fost puşi grav, în pericol, în noaptea de luni spre marţi. Deşi, probabil, mulţi se gândesc că a fost vorba despre o farsă, în genul celor pe care moderatorul le face la emisiunea “Happy Hour”, realitatea este una înfricoşătoare. În toiul nopţii, în jurul orei 3.50, un necunoscut a aruncat o torţă în curtea lui de la Cernica, iar în urma apelului la 112 mai multe echipaje de Poliţie au sosit la el acasă, de urgenţă.

În mod neaşteptat, Cătălin Măruţă a fost victima unui atentat, în noaptea de luni spre marţi, în propria curte. Ce n-ar fi dat Măruţă ca incidentul petrecut în noaptea de luni spre marţi să fie o farsă! În ciuda faptului că este unul dintre cei mai îndrăgiţi moderatori TV, reuşind performanţa de a rămâne în relaţii bune cu toate vedetele care i-au călcat pragul emisiunii, iată că Măruţă  pare a avea şI duşmani. .

Potrivit site-ului www.mondenonline.ro, o persoană necunoscută a aruncat o torţă în curtea lui, în jurul orei 4 dimineaţa, dar norocul a făcut ca prezentatorul TV să se trezească la timp şI să apeleze imediat numărul de urgenţă 112, astfel că nimeni nu a fost rănit. În cel mai scurt timp, câteva echipaje de Poliţie au ajuns la el acasă, încercând pe tot posibilul să reglementeze situaţia. Mai mult, în cursul zilei de ieri, agenţii au strâns probe şI au luat declaraţii din partea vecinilor, deschizând o anchetă în acest sens.

La acea oră, pe lângă Măruţă, în casa de la Cernica se mai aflau Andra, fiul lor, David, bona filipineză, dar şI părinţii Andrei, toţi trăgând o sperietură groaznică.


Comenteaza acest articol

MARUTA, atacat acasa in stil mafiot? Cineva a vrut sa-i dea foc vilei! Asta nu e o farsa!

by   1 min
0