Tabu
lifestyle

MARUTA confirma: “A vrut sa dea foc casei mele!”

Cătălin Măruță și-a făcut numeroși dușmani din cauza meseriei. A recunoscut-o chiar el, miercuri, în emisiunea “Happy Hour”, când a avut un mesaj pentru cei care au provocat incendiul în curtea vilei sale din Pipera.

“Doi indivizi au aruncat cu un litru și jumătate de benzină în curte, apoi au luat un burete dintr-o mașină, l-au aprins și l-au aruncat în curte. A fost un mic incendiu, dar în fine, a trecut. Însă pentru că eu și familia mea am fost puși în pericol, vreau să spun că am luat măsuri, iar autoritățile se ocupă de acest caz.

Până se va afla identitatea vinovaților, vreau să vă spun că sunt oameni în țara asta care cred că banii pot cumpara tot, dar greșesc, iar cercetările făcute în acest caz o să dovedească asta.

Noi, aici, la emisiune facem dezvăluiri, dar nu suntem noi vinovați de felul în care oamenii doresc să divorțeze, să facă mărturisiri despre viața lor, să aduca acuzații… . Noi suntem niște oameni care le permitem oamenilor să vorbească și atât”, a spus Cătălin Măruță.

Mai mult: Măruță, VICTIMA unei PERSOANE INFLUENTE! Vezi ce spune despre cel care i-a INCENDIAT CASA și ce MESAJ i-a transmis! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

George Michael s-a despărţit de iubit

realitatea

A murit SERGIU NICOLAESCU!

realitatea

De prin redacție: obiectul vestimentar preferat

realitatea

B.D. -¦la București

realitatea

Demi Moore vrea un copil cu Ashton Kutcher

realitatea

Uite-o pe Kim Kardashian gravida in sapte luni la plaja

Scrie un comentariu