Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Măruță n-are noroc la fini! Ce spune despre divorțul lui Pepe

Prezentatorul de televiziune și soția sa, Andra, au nășit câteva cupluri, printre care Whats’s Up și Simina, care au divorțat anul trecut dar și Pepe și Raluca Pastramă, care s-au despărțit anul acesta. Ce spune Cătălin Măruță despre finii lui aflați în continuare detalii.
Andra şi Cătălin Măruţă au fost naşii de cununie ai lui Pepe şi ai Ralucăi Pastramă. Prezentatorul a făcut acum declaraţii, după ce a aflat de anunţul separării celor doi. Le va fi mereu alături! “Pepe a anunţat aseară de separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil.

pepe_si_ralucaStiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru, şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povesti, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat. “, a spus Cătălin Măruţă în emisiunea sa pe care o prezintă în fiecare săptămână.

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a transformat Mirela Vaida în Madonna și de ce

Tabu Tabu

Noua melodie a lui George Michael s-a lansat înaintea filmului Last Christmas

realitatea

SCANDAL pe nuditate: Madonna vs Kim Kardashian! FOTO incendiare!

realitatea

Declarație controversată: uleiul de cocos este „otravă pură”

Andreea Damian

Rihanna aproape și-a scăpat telefonul din mână când a văzut cum arată noua ei sosie

Andreea Damian

Primul lucru pe care Oprah, Regina și alte personalități de succes îl fac dimineața

Andreea Damian

Scrie un comentariu