Tabu
BEAUTY What's hot

Masajul cu pietre jad – terapie asiatica pentru relaxare si drenaj limfatic

Ai auzit de masajul cu pietre jad. Desi este o terapie asiatica veche de 5000 de ani, putine persoane cunosc beneficiile ei si ca este disponibila in Romania in mai multe locatii. Adaptata la nevoile omului modern, masajul cu pietre jad a fost automatizat, ca mai toate terapiile, fie ele pentru frumusete sau sanatate.

Jadul este o piatra cunoscuta si ca “piatra rinichilor”, efectele sale terapeutice asupra rinichilor fiind observate initial de catre chinezi. In secolul XX puterile terapeutice ale acestei pietre au fost certificate, observandu-se ca are o compozitie speciala, fiind formata din calciu, magneziu, fier, potasiu si zinc, iar in contact cu corpul uman, aceste minerale din jad rezoneaza cu mineralele din corp, rezultand o dinamizare a acestora din urma. Astfel, jadul echilibreaza mineralele din corp, ajutand la o absorbtie a lor, atunci cand e nevoie, sau de eliminare cand sunt in exces.

Beneficiile acestei terapii
Pietrere cu jad ajuta la eliminarea calculilor renali (nisip si pietre la rinichi), la echilibrarea hormonala, stimularea circulatiei sangvine, calmare, drenaj limfatic, inducerea unui somn mai linistit si la eliminarea insomniilor.

Cui i se adreseaza tratamentul cu jad
Terapia cu pietre de jad incalzite de raze infrarosii se adreseaza in primul rand tuturor celor care au probleme de coloana vertebrala, de la adolescenti pana la varstanici; in al doilea rand, persoanelor cu probleme de sanatate (de la infectii urinare si pana la paralizie) care doresc sa se trateze printr-o terapie 100 % naturala.

Cum se realizeaza terapia
Terapia se realizeaza pe patul de masaj cu pietre de jad, care cu ajutorul rolelor de jad maseaza corpul. Patul presupune mai multe programe automate de masaj si functia de meloterapie. In interiorul patului, sunt « ascunse » 9 role de jad pentru masajul coloanei vertebrale si 4 role de jad pentru masajul picioarelor. Masajul picioarelor este extrem de util pentru drenarea limfei, imbunatatirea circulatiei sangvine si eliminarea sindromului de maini si picioare reci, prezent mai ales la femei, atat in sezonul rece, cat si in cel cald. Aceste role de jad se incalzesc si emit raze infrarosii, extrem de benefice pentru sanatate.
In plus, la interior, se mai gasesc doua benzi din fibra de carbon care produc caldura suplimentara (raze infrarosii), iar aplicate pe aceste doua benzi din fibra de carbon, se afla 100 de pietre de turmalina.

Ca si nivel de energie dupa o singura sedinta, oamenii ne povestesc incantati ca 2-3 zile, au fost extrem de incarcati de energie si voie buna si cu pofta de a face treaba. Ca indepartare a durerilor, avem cazul unui medic stomatolog, cu dureri acute de spate, care a scapat de durere dupa o singura sedinta si a mai simtit nevoia sa ne viziteze abia dupa 5 luni pentru ca revenise durerea. Dar este important sa intelegem ca sanatatea se mentine. Preventia este calea usoara si ieftina de a avea grija de noi, combaterea este cea grea si scumpa din punct de vedere financiar.“, declara Nicoleta Magargiu, Manager Casa Jad.

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 11 mai!

realitatea

Nicoleta Luciu, distrusa de bubele de pe fata: “Am pierdut multe contracte si m-am ingrasat 12 kilograme!”

Patrichi, despre plecarea de la “Dansez pentru tine”: “Am fost DAT AFARĂ de niște NULITĂȚI”

MUTU divorteaza dupa ce CONSUELO s-a consolat cu alt barbat!?

Miranda Kerr şi produsele de înfrumuseţare din bucătărie

BIANCA e gravida! Cine face public!

Scrie un comentariu