Tabu
Image default
FASHIONSlider

Mască de gaze și pantofi decupați stil diavoliță – Jandarmeria are de unde alege

La doar câteva zile după 10 august, șoc și groază, Jandarmeria vrea să mai achiziționeze niște măști de gaze. Mai exact 25 de măști de gaze cu aproximativ 4000 de euro preț total. Am căutat magazine online cu marfă de profil (să văd cât ar costa o mască la bucată) și am dat (și) peste pantofi fetiș. Căci, nu-i așa, milităria e sexy.

Nu știu de unde le vor cumpăra dar oferte sunt destule, sincer, nu știam că există atâtea magazine online cu echipamente specifice. Spre exemplu pe totalmag.ro se găsesc mai multe modele de măști pentru gaze, de la unele semi-profi, cu prețul în jurul a 100 de lei până la unele profi cu prețul undeva peste 350 de lei. Site-ul mai vinde: arbalete, bastoane, căști, cătușe, centuri militare, cuțite, detectoare, echipament tactic, insigne și ecusoane (spre exemplu ecuson textil cu scai pentru atasat pe echipamentele ( veste, bluze, jachete, etc ) Jandarmilor, Ecuson imprimat “JANDARMERIA”), scuturi antivandal destinate jandarmeriei, forțelor speciale de intervenție, firmelor de pază și protecție, personalului de securitate etc. La capitolul insigne și ecusoane există o varietate impresionantă de modele, de la ecusoanele cu Jandarmeria pomenite mai sus până la insignă metalică de poliție cu inscripția Maintain Right din filmul clasic “Mad Max” (1979) și insignă de agent FBI Department of Justice sau emblema brodată cu striații și scai, Lupul Dacic și Steagul României.

sandale flamingo

 

Tot din același magazin virtual se pot achiziționa sandale Flamingo, cizme din lac cu model America, sandale pentru asistente cu toc (haha), pantofi pentru vrăjitoare, pantofi verzi cu trifoi, papuci cu puf, cizme stil polițist, pantofi decupați stil diavoliță, etc.

Magazinul aparține unei firme care spune că vinde cea mai completă și variată gamă de produse militare și industriale! Ei bine, așa o fi. Însă cum niciodată nu știi când îi vine unui jandarm pofta să se cațere pe niște pantofi decupați stil diavoliță, firma vinde și încălțăminte sexy, pentru orice eventualitate. În orice caz, n-am ales întâmplător acest site, în 2010, MAPN, pe când era condus de Gabriel Oprea, a mai cumpărat de la Neramo Distribution SRL din Craiova – contract de 79.500 de lei fără TVA niște echipamente de luptă. Firma mai deține un magazin online militar – cum sună asta! – Militaria.ro. Aici marfa de profil este aceeași, lipsesc pantofii sexy iar pagina arată mai profi, mai pentru oameni care când cumpără macete, păi știu ce vor, nu cumpără și pantofi verzi cu trifoi, de exemplu.

Alt magazin cu specific este magazinulmilitar.ro care aparține SC VECTRON IMPEX SRL. Aici sunt doar echipamente și obiecte serioase și de profil. Dânșii sunt în ton cu vremurile!

Și mai sunt câteva magazinașe mai mici, pentru amatori, dar care chiar nu merită să fie menționate, nu vând îmbrăcăminte sexy, se folosesc însă de imagini sexy pentru a vinde echipamente militare.

ARTICOLE SIMILARE

The Rolling Stones | Expoziție itinerantă și aniversară la Marsilia

Ciocîrlan

Noul trailer Grey’s Anatomy îți taie respirația. VIDEO

Andreea Damian

Trend Alert: Pulovere supradimensionate

realitatea

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter

Andreea Damian

Scandal între Andrei Roșu și medicul Mihaela Bilic. Care e motivul

Andreea Damian

Lumea unui designer

realitatea

Scrie un comentariu