Home > Lifestyle > culinar tabu > Masca din orez catifelează tenul!

Masca din orez catifelează tenul!

Orezul este apreciat pe toate continentele datorită valorii sale nutritive şi a posibilităţii de a se adapta oricărei reţete şi de  a se potrivi cu orice mirodenii şi condimente. Este un aliment al rafinaţilor, care îl folosesc în combinaţii inedite şi surprinzătoare, dar şi al săracilor, pentru care este “pâinea cea de toate zilele”. Are proprietăţi terapeutice în medicina tradiţională. 

Se recomandă pentru creştere, surmenaj, hipertensiune, afecţiuni digestive. Este un aliment delicios şi binevenit în alimentaţia copiilor şi a bătrânilor, fiind energetic şi constructor.

Proprietatea surprinzătoare a orezului vine în domeniul cosmeticii. Astfel, aflaţi că există o mască minune pe bază de orez care ajută la înfrumuseţarea tenului.

Dacă aveţi un ten uscat şi nu ştiţi ce remediu să mai folosiţi, puteţi să vă bazaţi pe masca cu orez. Iată cum o puteţi obţine:

Masca se pregăteşte din făină de orez şi apă minerală. Pasta obţinută o puteţi aplica pe faţă săptămânal pentru a avea un ten catifelat.

Articole asemanatoare
Tratamente cu cereale
Nestle lanseaza cerealele fara gluten
Bucataria asiatica la tine acasa cu Shan’shi
VIDEOCLIPUL care face senzaţie pe net! Lemurul care mănâncă orez

Loading...

Comenteaza acest articol

Masca din orez catifelează tenul!

by   1 min
0