Home > Agenda > stiri > SCANDAL la Masterchef: Andreea Moldovan are amant?

SCANDAL la Masterchef: Andreea Moldovan are amant?

Cel mai recent scandal  de la MasterChef le are in centru pe artista plastica Flavia Meterez, eliminata acum doua zile, si pe Andreea Moldovan, sotia lui Dj Optik. Totul a pornit de la Flavia, care a gasit de cuviinta sa isi dea in fapt colega de bucatarie. “Eu abia acum am aflat ca ea (n.r. Andreea) este casatorita si are si un copil acasa. In culise era in tandreturi cu un concurent”, a aruncat bomba Flavia, fara sa dezvolte mai mult subiectul.

Daca acuzatiile Flaviei sunt adevarate si nu doar niste exagerari ori manifestari de invidie feminina, atunci se pune intrebarea cine este barbatul dupa care i s-au aprins calcaiele Andreei. Sa fie oare Iris Lungu, concurentul care a luat-o in brate saptamana trecuta si a consolat-o atunci cand bruneta a cedat nervos sau sa fie altul?
Flavia Meterez este artist plastic si am vazut-o in nenumarate reclame la mobilier, electrocasnice, produse alimentare. Ea a aparut si la emisiunea “Arena Leilor”, de la TVR, unde le-a propus oamenilor de afaceri un business cu decoratiuni interioare.

Ea a lucrat o vreme si in industria modellingului. A prezentat colectii ale lui Catalin Botezatu, Catinca Roman sau Elena Laslean. Potrivit evz.ro, in 2006, a intrat chiar in finala competitiei “The Amazing Race”, pentru Europa de Est.

Flavia a fost eliminata de la “Masterchef” pentru ca nu a reusit sa ghiceasca decat 9 ingrediente din cele 40 existente in ciorba pe care a degustat-o.


Loading...

Comenteaza acest articol

SCANDAL la Masterchef: Andreea Moldovan are amant?

by   1 min
0