Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Măști de față naturale făcute în casă – cele mai bune rețete de la vedete

Măștile faciale de casă asigură pielii o hidratare maximă într-un mod natural. Inspiră-te din cele mai bune rețete de vedete, pregătite exclusiv cu ingrediente din frigiderul lor.

Masca de față de casă este seducătoare, scrie Vogue. Realizată cu ingrediente din bucătărie, este o formulă 100% naturală, complet transparentă. Prin masarea pielii cu lămâie, curcuma sau iaurt, o protejați cu ingrediente nutritive și antioxidante … Deci sănătoase! Un alt avantaj: realizarea propriei măști de față este, de asemenea, prietenoasă cu mediul, deoarece nu produci deșeuri. Jessica Alba, Halle Berry sau Imaan Hammam sunt doar câteva vedete pasionate de rețetele DIY.

Imaan Hammam – masca de față cu 2 ingrediente

Imaan Hammam

Pentru a-și hidrata pielea, Imaan Hammam pregătește în fiecare săptămână o mască de casă din miere și ouă.

Ingrediente: miere, ouă

Beneficii pentru piele: Galbenul hrănește pielea în profunzime și unifică stratul de la suprafață, în timp ce albușul purifică în profunzime. În ceea ce privește mierea, beneficiile sale sunt numeroase: e hidratantă, regenerantă, protectoare și nu numai.

Madison Headrick – masca de față cu 3 ingrediente

Madison Headrick a trecut la măști de casă în timpul închiderii, nereușind să poată facă tratamente faciale într-o clinică specializată. Prima sa mască DIY este realizată din 3 ingrediente cu beneficii infinite asupra pielii. 

Ingrediente: turmeric, miere, iaurt grecesc

Beneficii pentru piele: Turmeric, o mică bombă antiinflamatorie și antioxidantă care contracarează efectele razelor UV asupra pielii și luptă împotriva radicalilor liberi. Mierea are multiple virtuți, inclusiv regenerare, hidratare și protejarea de razele UV. Iaurtul grecesc asigură o textură netedă în timp ce infuzează pielea cu probiotice .

Halle Berry – masca de față cu 4 ingrediente

Halle Berry

La 53 de ani, Halle Berry pare să sfideze timpul. În perioada de închidere, ea a dezvăluit unul dintre secretele pielii sale ultra strălucitoare: o mască de casă cu 4 ingrediente din bucătăria ei, cu beneficii hidratante și liniștitoare.

Ingredientele:  ¼ iaurt simplu, ½ linguriță suc de lămâie, 1 vârf de turmeric și 2 linguri ceai verde

Beneficiile pentru piele: Iaurtul simplu elimină celulele moarte și îmbunătățește textura pielii. Sucul de lămâie datorită conținutului său de vitamina C are o acțiune antioxidantă. Turmericul redă strălucirea împreună cu ceaiul verde infuzat, având totodată și efect anti-îmbătrânire.

Jessicai Alba – masca de față cu 4 ingrediente

Jessica Alba

De când a lansat marca Oneste, Jessica Alba a devenit un guru în îngrijirea pielii cu produse naturale. Actrița își dezvăluie adesea secretele de frumusețe precum această rețetă de mască de față de casă.

Ingredientele: miere, fulgi de ovăz, semințe de in și iaurt.

Beneficii pentru piele: Mierea este renumită pentru puterea sa antibacteriană, făina de ovăz regenerează, iar semințele de in au o putere hidratantă. 

ARTICOLE SIMILARE

Gelozia lui Johnny Depp i-a adus un nou proces lui Amber Heard?

realitatea

Paul McCartney și alte cinci moduri pentru ca petrecerea de Crăciun de la birou să fie memorabilă

Andreea Damian

Abuzul verbal poate fi mai dăunător decât cel fizic. Iată 8 pericole!

Andreea Damian

Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista

realitatea

Celebritati nascute pe 3 iulie!

realitatea

O companie franceză vinde vinul Brexit cu particule de aur

Andreea Damian

Scrie un comentariu