Home > Lifestyle > MATTEO: Fostul iubit al DELIEI are deja doi copii! Se insoara in curand!

MATTEO: Fostul iubit al DELIEI are deja doi copii! Se insoara in curand!

Artistul român cu cele mai multe prenume, nu mai puţin de şase, în buletin (Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin), este pe punctul să se aşeze la casa lui. Matteo e implicat de aproximativ un an într-o relaţie serioasă, pe care a încercat să o ţină ascunsă de ochii lumii.

Partenera lui nu este un personaj monden, dar întruneşte calităţile pe care cântăreţul le-a tot căutat până acum. “Am o relaţie de destul timp încât să ajungă să îmi placă. Ea este inteligentă şi devreme acasă. Când o să fie cazul să ne şi căsătorim, nu o să ţin secretul doar pentru mine”, a mărturisit Matteo pentru Libertatea.

Artistul aruncă însă şi bomba: “Am deja doi copii”. Surprinderea ne este însă repede risipită, tot de Matteo, care ne explică prin faptul că se referă la cele două pisici pe care le are şi pe care le adoră, care se numesc Doi şi Pisicelli. Singura relaţie de notorietate pe care a avut-o cântăreţul este cea cu Delia Matache, sfârşită în urmă cu mai bine de şase ani.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?
delia
Delia s-a făcut brunetă. Schimbarea de look o prinde de minune
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!
CINE CANTA LA ROMANIAN MUSIC AWARDS?

3 Responses

  1. Adrian Razvan

    VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?
    Salutare tuturor. Nu va asteptati sa castigati atatia bani incat de maine va lasati de serviciu, dar in timp se poate ajunge la cateva zeci sau chiar sute de euro lunar facand ceva ce ne relaxeaza pe toti: sa te joci. Cateva click-uri si ai terminat treaba. Nu trebuie sa petreci ore in sir in fata calculatorului, doar cateva minute in fiecare zi. Trimiteti ’’Info’’ la adresa de email: profir_razvan@yahoo.com

  2. cora

    DACA AI RABDARE SI UN CALCULATOR CONECTAT LA INTERNET LA CARE SA LUCREZI 3 ORE PE ZI POTI CASTIGA BANI USOR. .OFERTA ESTE SERIOASA,VALABILA PENTRU TOATE LOCALITATILE TARII.NU ESTE NICI MLM SI NICI JOC PIRAMIDAL.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE ”INFO” LA ADRESA corina_nita2001@yahoo.com

Comenteaza acest articol

MATTEO: Fostul iubit al DELIEI are deja doi copii! Se insoara in curand!

by   1 min
3