Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Matthew McConaughey visează de o vreme la un documentar despre cascadorul american Evel Knievel, care a intrat în Guinness Book of World Records pentru că și-a rupt 37 de oase în timpul carierei sale. Actorul în vârstă de 49 de ani s-a declarat fanul lui numărul 1 și e disperat să-l interpreteze pe Knievel.

Evel Knievel a fost unul dintre cele mai mari simboluri americane ale anilor ’70

Evel Knievel, pe numele său adevărat Robert Craig Knievel, Jr., a devenit cunoscut pentru numeroasele sale salturi cu motocicleta – peste 75 de salturi – în cariera sa (între 1965-1980).  În 1974, cascadorul a efectuat un salt nereușit peste Snake River Canyon într-o rachetă Skycycle X-2 cu aburi.  De asemenea, cele 37 de oase rupte pe care le-a avut de-a lungul carierei au intrat în Guinness Book of World Records ca supravețuitorul cu „cele mai multe oase rupte într-o cariera”.

Starul din „Dallas Buyers Club” vrea să transpună viața excepțională a lui Evel Knievel pe marele ecran, cu el în rolul principal. De altfel, un film biografic despre Knievel se află printre proiectele sale de suflet, dar nu a găsit încă scenariul potrivit pentru a demara treaba.

Dacă McConaughey va reuși să-și dezvolte vreodată proiectul, acesta va fi gata să-și tureze motorul (căci e pasionat de motociclete), dar nu intenționează să încerce de fapt niciuna din cascadoriile pe care Knievel le-a efectuat.

Cascadorul american a murit de boli pulmonare în Clearwater, Florida, în 2007, la vârsta 69 de ani. Potrivit The Times în timp ce scria necrologul, Knievel a fost unul dintre cele mai mari simboluri americane ale anilor ’70. Knievel a fost introdus în Motorcycle Hall of Fame în 1999.

Matthew McConaughey nu ar fi însă primul actor care-l va juca pe Evel Knievel. În 1971, George Hamilton a făcut un rol de excepție, iar în 2004 și George Eads (cunoscut pentru rolul din CSI: Crime Scene Investigation) îl joacă pe Knievel.

ARTICOLE SIMILARE

Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Andreea Damian

Vedetele din România și iubiții lor mult mai tineri

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei 3 noiembrie

realitatea

Anamaria Petrișor merge pe urmele Mihaelei Runceanu

Tabu Tabu

Metabolism stagnant, sau seara peste Bucureşti se lasă degeaba

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu