Tabu
Image default
PEOPLESlider

Matthew Perry, Chandler din Friends, a ajuns o umbră a bărbatului chipeş de altădată

Matthew Perry a fost fotografiat în public pentru prima dată în aproape doi ani după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Dar actorul în vârstă de 49 de ani, care s-a luptat în trecut cu dependența de droguri și cu depresia, a stârnit îngrijorare cu privire la apariția sa. Interpretul lui Chandler Bing din serialul de succes Friends părea buhăit de somn și era îmbrăcat ca un om al străzii, în timp ce se plimba prin Manhattan. (vezi aici pozele)

Perry purta haine murdare și avea o cicatrice mare pe obrazul drept. De asemenea, avea mâinile umflate și purta unghii neîngrijite, sugerând că are din nou probleme de sănătate. Starul american a petrecut anul trecut trei luni în spital după o intervenție majoră la nivelul stomacului. El suferea de perforaţie gastrointestinală care îi punerea în pericol viaţa, având în vedere că se putea extinde.

În trecut, actorul a avut probleme serioase cu alcoolul şi drogurile, o dependenţă pe care el însuşi a admis-o public. Această problemă l-a obligat să se supună unui tratament chiar în timpul filmărilor la celebrul serial. De altfel, el a recunoscut la un moment dat că nu-şi aminteşte deloc filmările pentru trei sezoane din serial.

Matthew Perry a devenit cunoscut datorită interpretării lui Chandler din cunoscut serial Friends, din anii ’90, în care a jucat alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc.

 

ARTICOLE SIMILARE

Mario Fresh a împlinit 21 de ani – cum a fost sărbătorit solistul

Tabu Tabu

Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

Andreea Damian

Povestea rochiei Versace purtată de Britney Spears la nunta ei cu Sam Asghari

Andreea Damian

De ce s-au despărțit, de fapt, Dorian Popa și Claudia Iosif. S-a aflat abia acum!

Andreea Damian

Ce va face Florin Călinescu după demisie. Primele declarații despre noul proiect

Andreea Damian

Dana Budeanu se retrage de pe YouTube. Și-a şters toate clipurile. Care este motivul

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu