Tabu
Image default
LIFESTYLE

MaxiKlasse AEG dă clasă preparatelor

Cuptorul MaxiKlasse AEG invata despre perfectiunea in bucatarie in doar trei pasi: eficienta, detaliu, profesionalism. Acestia asigura succesul unei cine intre prieteni si demonstreaza cum se poate atinge performanta culinara.

MaxiKlasse de la AEG isi dovedeste eficienta datorita volumului de 74 de litri, spatiu incontestabil mai mare decat al cuptoarelor standard, care ofera mai multa libertate in alegerea si prepararea alimentelor. Un plus de excelenta este adaugat de tava MaxiTray, cu 20% mai mare decat o tava obisnuita.

Atentia pentru detaliu este asigurata de sistemul TermiC°Air care distributie uniform caldura in interiorul cuptorului. Marginile preparatului nu vor fi niciodata neglijate, iar timpul de incalzire este mult mai scurt decat in mod obisnuit. Datorita ceasului electronic integrat, mancarea va fi gata exact in intervalul programat, astfel se va cunoaste intotdeauna stadiul de pregatire la care se afla alimentele din cuptor.

Profesionalismul cuptorului este demonstrat prin simpla apasare a unui buton. MaxiKlasse de la AEG se curata singur datorita sistemului prin piroliza ce transforma grasimea in cenusa, singura contributie din exterior fiind indepartarea acesteia cu ajutorul unei lavete. Simplu, eficient si, mai ales, performant.

ARTICOLE SIMILARE

FATA de 16 ani ucisa din dragoste! Tragedie in Romania!

Fiica Monicai Gabor, o adevarata domnisoara! Columbeanu a inscris-o la o scoala deosebita!

Șapte aplicații care pot înlocui Whatsapp

Andreea Damian

3 relatii lungi din showbiz

realitatea

Pilula are două feţe: Scade riscul de cancer ovarian, dar îl creşte pe cel de cancer la sân

realitatea

Aceste clişee ne dor (14) – “Refacerea vieţii”

1 comentariu

Cocalari si Pitipoance 5 May 2011 at 21:31

Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

Răspunde

Scrie un comentariu