Home > Lifestyle > Stiri > RADU MAZARE o desfiinteaza pe MIHAELA RADULESCU! Afla ce acuze ii aduce!

RADU MAZARE o desfiinteaza pe MIHAELA RADULESCU! Afla ce acuze ii aduce!

Radu Mazare a declarat ca este foarte bun prieten cu Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, si ca avea o relatie de amicitie si cu vedeta TV, insa nu a mai luat legatura cu diva deoarece a calcat stramb, iar in ochii primarului femeile care fac acest lucru sunt niste…haimanale.

Primarul Constantei sustine ca Mihaela Radulescu a fost prinsa in pat cu un alt barbat chiar in casa in care locuia cu Elan, sotul ei in acea verme.

“O femeie respectata, care este tratata ca o printesa si care face ce a facut Mihaela nu mai merita respect. O femeie maritata pe care o prinde barbatul cu altul in pat…. N-am ce sa zic. Ce poti sa-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram si cu ea pana sa faca toata treaba asta. Ea merge la maciuci. Ea este o haimana”, a declarat Radu Mazare, la RTV.net.

Radu Mazare a facut aceste declaratii in cadrul emisiunii Edtitie Speciala, de la RTV, prezentata de Cristina Herea. Prezentatoarea l-a rugat, la un moment dat, pe edilul Constantei sa se abtina de la cuvinte vulgare, insa acesta s-a dovedit a fi iritat de observatia moderatoarei si a parasit emisiunea. “Ori ma lasi sa vorbesc, ori faci singura emisiunea. Lasa-ma sa-mi spun parerea si punctul de vedere. De ce m-ai intrebat? Nu voiai sa-ti spun ce cred. Am vrut sa-ti rsapund la intrebare. Eu nu mai stau aici”, a spus Radu Mazare si in doar cateva secunde a si parasit emisiunea TV.

Articole asemanatoare
mihaela rădulescu
Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus
mihaela rădulescu
Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!
Mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

Comenteaza acest articol

RADU MAZARE o desfiinteaza pe MIHAELA RADULESCU! Afla ce acuze ii aduce!

by   1 min
0