Home > Health > Medical Optik, mai mult decat o clinica de oftalmologie

Medical Optik, mai mult decat o clinica de oftalmologie

Un batran cu ochelari este simbolul intelepciunii, un tanar cu ochelari cel al inteligentei si harniciei. Asadar, nu poti da gres daca alegi sa porti o pereche de ochelari potrivita pentru tine. Insa aceasta nu se alege de oriunde si nu la orice cabinet oftalmologic capeti si sfaturi in privinta ochelarilor care se asorteaza cel mai bine chipului si aspiratiilor tale.

1Asadar, daca iti doresti un ajutor complet in recomandarea celor mai buni ochelari (de soare sau de vedere), esti asteptat la cabinetul de optica medicala Medical Optik, acolo unde te poti intalni cu cei mai buni medici si cei mai priceputi stilisti.

20 de ani de experienta pentru tine

Liliana Marin detine de 20 de ani unul dintre cele mai cunoscute cabinete de optica medicala din Bucuresti. Iar in acest timp lung, cu greu se poate spune ca vreun client a plecat nemultumit. Asta pentru ca, dincolo de relatii “de afaceri” stabilite cu acestia, ei sunt primiti si tratati ca niste prieteni. Daca ai probleme cu vederea, vei primi o consultatie completa, cu toate tehnicile si aparatura moderna disponibila (masurarea acuitatii vizuale, testarea vederii binoculare prin testul Amsler, gonioscopie cu lentile cu 3 oglinzi Goldman sau determinarea computerizata a dioptriilor, plus multe altele) pentru ca apoi sa fii ajutat sa descoperi cu ce rama iti sta cel mai bine. In schimb, poti avea nevoie doar de o pereche de ochelari de soare si sunt sute de modele care iti stau la dispozitie.

4De fapt, 20 % din oamenii care intra in cabinetul de optica medicala Medical Optik vin aici pentru ca isi doresc ochelari de soare (unii chiar cu dioptrii). Altii, insa, au nevoie de servicii mai complexe de diagnostic oftalmologic si de prescriere de lentile potrivite (normale, pentru ochelari, sau de contact). Pe site-ul cabinetului, MedicalOptik.ro, puteti descoperi gama completa de servicii de care va puteti bucura, cat si toate celelalte modalitati in care fiecare poate sa fie ajutat.

Cei mai potriviti ochelari

De-a lungul anilor, angajatii Medical Optik au invatat ca doar sa prescrii ochelari nu este suficient. Publicul isi doreste ceva mai mullt, isi doreste ajutor si in ceea ce priveste alegerea ramelor si a lentilelor potrivite pentru ei. De aceea, ei s-au adaptat si acum ofera fiecarui client si sfaturi in aceasta privinta.

Luand in considerare trasaturile fetei, forma sprancenelor, varsta si multi alti indicatori, specialistii de la cabinetul de optica medicala Medical Optik propun si forma pe care viitoarea ta pereche de ochelari ar trebuie sa o ia.

logoMai mult decat atat, aici poti obtine si ochelari pentru activitati speciale, asa cum sunt cele sportive (inot, alergat si ciclism).  In acest mod, optica si-a desavarsit o lista de clienti variati dar fideli, oameni importanti din mediul de afaceri dar si intelectuali de marca, ceea ce i-a garantat si un loc printre clinicile de oftalmologie preferate de catre bucuresteni.

Un butic de ochelari complet si la moda

Ce iti poti dori mai mult decat consultatii de cea mai inalta calitate si sfaturi care tin la fel de mult de medicina cat si de aspectul estetic? Ochelari de marca, bineinteles.

Medical Optik propune, atat in privinta lentilelor cat si ramelor, atat pentru ochelarii obisnuiti cat si pentru cei de soare, doar firme producatoare de renume si doar calitate inalta. Asadar, daca va aflati in cautarea unor lentile care sa reprezinte standardul in domeniu, cea mai bune recomandare vine din partea Nikon. Acestia au o productie de succes de aprope 100 de ani in toate domeniile unde este nevoie de lentile si optica medicala nu face nici ea exceptie. In plus, Medical Optik este unul dintre putinele locuri din tara unde pot sa fie gasite astfel de lentile, alaturi de alte branduri de succes precum Hoya, Alcon sau Ita-lenti.

3Lucrurile nu se schimba nici in cazul ramelor, domeniu in care puteti gasi chiar si cateva exclusivitati pe piata interna. Muai Jim este firma cu cea mai mare crestere in vanzarile de ochelari de soare premium si produsele acestora pot fi gasite doar la Medical Optik. Alte branduri importante pe care le puteti gasi sunt Alain Mikli si Starck Eyes by Alain Mikli (de asemenea, branduri exclusive in Romania), Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Miu Miu (toate din gama de lux de la Luxotica), Tom Ford, Tag Heuer si multe altele. Pentru o lista completa, puteti verifica oricand site-ul oficial Medical Optik.

Asadar, nu este greu sa gesesti o optica medicala de calitate nici in Romania si cu atat mai mult sa poti purta ochelari creati de cele mai apreciate branduri din lume. Pentru aceasta insa trebuie sa apelezi la Medical Optik.

Articole asemanatoare
ochelari
Femeile din Japonia luptă pentru dreptul de a purta ochelari la locul de muncă
SCAPA DE OCHELARI CU CEL MAI PRECIS LASER DIN LUME
Style file: Kate Moss
Ilinca Vandici, schimbare radicala de look!

Comenteaza acest articol

Medical Optik, mai mult decat o clinica de oftalmologie

by realitatea   3 min
0