Home > Fashion > Mega promotii la Disco Night Shopping Party

Mega promotii la Disco Night Shopping Party

Astazi, 3 iulie are loc la Baneasa Shopping City a patra editie a Night Shopping Party – Disco Night. Clientii vor gasi in Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa promotii impresionante, multe premii si surprize, cocktail-uri gratuite si muzica disco, ca la orice petrecere adevarata.

Startul la distractie va fi dat la ora 18.00
iar clientii pot face cumparaturi in ritm de dans pana dupa miezul nopti, la ora 2.00. Magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au taiat preturile pana la 70% la produsele din colectia de primavara-vara 2009. Promotiile sunt practicate in magazinele de imbracaminte, accesorii, lenjerie, incaltaminte, in magazinele de decoratiuni interioare, de echipamente si imbracaminte sportiva sau de cadouri. Vor exista reduceri si in magazinele de cosmetice si parfumuri, precum si la cele de bijuterii.

Centrul comercial pune la bataie premii speciale
pentru tombola serii: 1 scuter Orbit (SYMPLY) 50, o masa de ping pong si 5 biciclete. Toti cei care fac cumparaturi in valoare de 200 lei isi pot incerca norocul la tombola. Castigatorii premiilor vor fi aflati pana la sfarsitul Disco Night Shopping Party, pentru ca marea extragere va avea loc chiar in acea dimineata. Cei prezenti pot castiga si alte premii instant la concursurile organizate, precum: vouchere de cumparaturi, premii oferite de Tchibo, Stalinskaya, Passion si Wembley, role si darts-uri oferite de Carrefour Baneasa, skatebord-uri, rachete de tenis si palete de badminton oferite de Intersport.


Loading...

Comenteaza acest articol

Mega promotii la Disco Night Shopping Party

by realitatea   1 min
0