Tabu
Image default
LIFE & LOVELIFESTYLEWhat's hot

MegaORGASMUL! Iata cum o femeie poate avea un orgasm de 270 de minute!

O sexoloaga de origine americana, specializata in sensibilitatea nervilor, Vera Brodinsky, a demonstrat (in fata a cinci profesori universitari) ca orgasmul de 270 de minute este realizabil!

Maratonul orgasmic este posibil gratie unei tehnici aparute in Orientul Indepartat acum mai bine de 3.500 de ani. Exercitiul iti permite sa-ti controlezi corpul si sa prelungesti orgasmul pentru cat de mult timp vrei.
Senzatia poate fi descrisa ca si cum ai urca o scara a placerii, sus, tot mai sus, pentru a ajunge pe culmi pe care nici nu le banuiai.
Vera Brodinsky a batut recordul cu cel mai lung orgasm cu ajutorul sotului ei, care si-a folosit degetele pentru a-i stimula zonele erogene. Ea a impartit zona clitorisului in patru parti si a descoperit ca partea din stanga sus este cel mai sensibila la stimulare.
Stand intinsa pe o masa, ca la ginecolog, Brodinsky a fost satisfacuta de sotul ei, iar oamenii prezenti nu incetau sa se minuneze de ceea ce vedeau: un  orgasm interminabil.

La ora actuala, cuplul organizeaza seminarii despre megaorgasm, care costa in jur de 400 de dolari, a publicat on carte si a lansat DVD-uri pentru “incepatori”.

ARTICOLE SIMILARE

Logodnicul lui Ellie White, declaratii halucinante: “Planul de nunta NU ramane in picioare!”

Retete de toamna – Gogosari in suc de rosii

realitatea

Ramayana Café – un colț oriental în inima Bucureștiului

realitatea

Nu cautati elixirul tineretii!

realitatea

Cel mai scump iPhone

realitatea

Cum să vă creșteți singuri inteligența

realitatea

2 comentarii

RahZee 31 March 2012 at 16:33

tot degetul e sef :))

Răspunde
ockiu 27 April 2012 at 12:07

@RahZee – cat de buna-i observatia ta. bine si 270 min … totusi e ceva timp (pana si porcul ar fi gelos) 🙂

Răspunde

Scrie un comentariu