Home > Slider > Meghan, ducesă de Sussex, și-a câștigat un nou titlu

Meghan, ducesă de Sussex, și-a câștigat un nou titlu

meghan markle

Meghan Markle face cea mai bună pastă de avocado, este de părere make-up artistul Daniel Martin, bun prieten cu ducesa. Bărbatul este și  cel care a machiat-o la nuntă. Aceasta o servește în fiecare dimineață, la micul dejun, pe pâine prăjită. Ce frumos e să afli că și „regalitățile” trăiesc la fel ca noi.

Soția prințului Harry e pasionată de gătit. Iar de când a rămas însărcinată, aceasta acordă o atenție deosebită alimentației. Ducesa de Sussex are o dietă echilibrată și nu se abate niciodată de la stilul de viață sănătos, pe care i l-a insuflat și soțului ei. Într-o postare pe contul de Instagram, Daniel Martin a dezvăluit cum arată micul dejun preferat al lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex și-a întâmpinat musafirul cu pâine prăjită, pastă de avocado, trufe de ciocolată și ceai. Alături de fotografia postată pe Instagram, make-up artistul a ținut să îi mulțumească ducesei de Sussex pentru micul dejun delicios pe care aceasta i l-a oferit. „Îți mulțumesc, Meghan, pentru că ai fost o gazdă perfectă în acest weekend și pentru că ești o împătimită a pâinii prăjite cu avocado.”, a fost mesajul postat de Daniel Martin.

Make-up artistul i-a găsit un nou titlu, binențeles, neoficial: The Avocado Toast Whisperer. Dar cel puțin acest titlu este o recunoaștere a unei realizări personale.

Într-un interviu mai vechi, Meghan a mărturisit că este înnebunită după avocado: „Sunt născută și crescută în Los Angeles, sunt ca orice altă fată din California care a crescut cu ideea că majoritatea problemelor în viață pot fi depășite fie cu yoga, fie cu câteva ore petrecute pe plajă, fie cu niște avocado”, notează revista People.

Articole asemanatoare
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Comenteaza acest articol

Meghan, ducesă de Sussex, și-a câștigat un nou titlu

by Andreea Damian   1 min
0